Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Laptop alkatrészek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Ha csak normálisan játszom akkor nekem sincs ilyen problémám. Lenyomtam 3-4 óra csét meg lfs-t simán. A probléma csakis akkor jön elő, ha egymás után 3-4x gyorsan váltogatok windows és játék között. Ilyenkor minden egyes alkalommal visszavált 2D feszre, majd vissza 3D feszre.
Ez amolyan stresszteszt lehet a kártyának, mivel a gyári bios-szal is kifagyott ha ezt csináltam, csak ott nem 3-4 ilyen ki-be lépés után, hanem inkább 5-6 után. Viszont volt olyan bios ami már kettő után is csontrafagyasztotta. Szóval hangsúlyozom, normál folyamatos játéknál ez nem fordult elő nekem sem. 3DMark-ok tökéletesen lefutnak, eljátszogatok vele órákon keresztül, csak ha ki-be lépek a játékból winbe majd vissza (alt-tab, winkey), akkor hajlamos a sokadik ilyennél megadni magát.Persze erre mondhatjátok hogy ez nem normális hogy valaki ugrándozzon játék és win között, de én pl mikor játszom akkor közben winamp megy mögötte, és ahhoz hogy számot váltsak ki kell lépnem... vagy mikor hőfokokat mértem akkor is gyorsabb megoldás volt kiugrani windowsba mint lelőni a játékot.
Amúgy tuning miatt nem fog nálam fagyni, mivel csak 3DMark-okig tuningoltam. Az alap 600/800-on megy nálam, mert azoknak a játékoknak amikkel én játszom tökéletesen elég ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest