Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sevin
csendes tag
Én is visszatettem volna a 7.11-et, de valami notify meg 3=! hibával kidob a setup program!
-
Sevin
csendes tag
Megoldódott, bár nem tökéletes, de egy monitor automatikus beállítás gombnyomás után már egész tűrhető, legalábbis a progamban, amit csak 1024-esen tudok használni.
Érdemesebb akkor a régi drivert visszarakni? Kb mikor jöhet majd új, ami kijavítja pl ezt a színhibát?
-
Sevin
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam én is egy ATI Radeon HD 2600XT (256MB GDDR3), és az lenne a kérdésem, hogy XP alatt miért válik homályossá a képernyő 1024-es felbontásban? Windowsban nem gond, de pl van olyan programom, amit nem tudok 1280-asban futtatni és ott eléggé zavaró a dolog.
Másik meg, hogy mióta felraktam az új, decemberi frissítést azóta néha érdekes színeket produkál a mozillám. Van, hogy az egyébként piros színű felirat, míg rá nem megyek, addig kék, van hogy a kettő átmenete, szóval ilyen furcsaságok, ami végülis nem zavaró annyira.
Inkább a 1024-es felbontással kapcsolatos probléma megoldására lennék kíváncsi, ha tud nekem valaki segíteni!
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Notebook hibák
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest