- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Szerintetek mennyire éri meg 2db HD2600Xt 256-os karit egybekötni?
Úgy, hogy a második kari csak 4x-en tud menni. -
ricsy888
senior tag
Szerintetek megér 14k-t egy Sapphire HD 2600 PRO 512Mb (GDDR2) AGP-s kari?
Szinte új és gari is van rá. Csak még mindig félek azoktól a driverektől. Nagyon sok rosszat hallottam, hogy az AGP-s verzióra nem nagyon akarnak felmenni csak manuáliusan.
amúgy mi a helyzet a gyári driverekkel(Sapphire)? Azok felmennek normálisan? -
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja akartam venni egy HD2600Pro-t csak nem jött össze a dolog.
Szóval most jön a húsvét meg a névnapom is lassan, ezért gondoltam meglepem magam egy AGP-s HD2600XT-vel. Hallottam, hogy vannak driverhibák az AGP-s kariknál. Valki el tudná nekem ezt részletesebben mondani? Azt is hallottam, hogy az új driverek nem támogatják ezeket, és manuálisan kell feltenni. Ezt is elmondhatnátok, hogy hogyan kell? Ahogy tudom a gyári CD-n lévő driver jó hozzá,igaz?.
Gondolom ezt már sokszor átbeszéltétek, de azért egy gyors válaszzal valki megdobhana -
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #2794 üzenetére
Szóval nem éri meg a GDDR4., Akkor asszem a GDDR3-as lesz, és egy asus,
de még az is lehet hogy a Sapphire ,mert nagyon szeretm a Half-Life sorozatot és azt hiszem hogy ehez (a Full-os verzióhoz) adják a black boxot.
A Vmod meg,, hát majd meglátom. azért a kíváncsiság kedvéért biztosan megcsinálom.Aztán ha tényleg nem lesz sok különbség akkor visszarakom alapfeszre. Csak el ne füstöljem szegénykét.
-
ricsy888
senior tag
Hello mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, és pedig az hogy szerintetek meiket érné meg jobban mevenni:
-Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR3/128b,DL-DVI,fan 22 007 Ft-ért
-vagy Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR4/128b,DL-DVI,fan 28 546 Ft-ért
Namost ha az előbbit venném(GDDR3) akkor arra tudnák venni még egy jobb hütőt, de ha viszont az utóbbit(GDDR4) akkor azon maradna a gyári hütés. Csak azért érdekel ennyire ez a hütés dolog mert szeretném tuningolni, nem is kicsit és ha úgy látom hogy kell akkor a Vmod is szóba jön. Szóval azért nem mind1 a hütés de a memó sem utolsó. Szal ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Synology NAS
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- Magisk
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged