- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEISSE
tag
Ha hőmérséklet akko ezt érdemes megnézni vmelyiknap csináltam alapjáraton de általában 34fok között van hajtva 43fok
a kártya ASUS EAH 2600XT DDR3 256MB (Cooler) PCEhttp://kepfeltoltes.hu/view/080314/CS_cs_videok_rtya_h__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
NEISSE
tag
thx a választ
Annyi gondom hogy pl GPU 880mhz-en olyan mint egy riva tnt2 videokártya akko lehet nem is érdemes húzni? -
NEISSE
tag
Sziasztok ha tudtok Asus EAH 2600XT DDR3 PCE 1.4ns Hynix -re vmi tuning biost akko küldjetek köszi....
Amúgy alapjáraton 25 Fok hajtáskor 40fok környékén megy. -
NEISSE
tag
Vki probálta esetleg 2600Xt DDR3 2kártyás megoldást(Crossfire)? Van e teljesítmény növekedés és mennyi...
Közben erre válaszra már megkaptam a választ egy másik fórum részben -
NEISSE
tag
Igen az jó lenne köszi
Az érdekelne hogy ki mit tudot kihozni belöle
-
NEISSE
tag
Hy megnéztem az Asus EAH 2600XT-n lévő ramokat Hynix 1.4ns ramok vannak rajta. Előzményben az volt hogy 800mhz felett már kicsit szemetel a kép és nem tudom hogy szerintetek jó ez így?
-
NEISSE
tag
Hű barátom ezt most hirtelen nem tudom milyen késleltetésű a ramom.Viszont ebben a szériában mind2 változatott gyártják?
Esetleg van olyan program ami ezt felismeri? Vagy segíts hol tudom megnézni a ramon és hamarosan beírom... -
NEISSE
tag
okés belőttem ahogy mondtad..
-
NEISSE
tag
Azt tudom hogy nem Samsung ram van rajta hanem ho jól láttam Hynix.
Tudsz nekik szólni hogy privátba küldjön nekem egy jó bios-t..? -
NEISSE
tag
Miko húzom a ramokat 800mhz után már elkezd szemcsésedni mintha vmi ősrégi filmet néznék esetleg tudsz nekem ajánlani vmi bios-t ami ezt kijavítja.Vmi bios bug-ról olvastam vmelyik fórumban de már nem emlékszem melyik az.
Megprobálom lépésenként ezt húzást és köszi az eddigi segítséget -
NEISSE
tag
Előre is köszi a segítséget
ccc alatt így van beállítva 3D:
Standard Settings: Performance
Anti anti-aliasing: Use application settings
Adaptive anti-aliasing: nincs benne pipa
Anisotropic Filter: Use application settings
Catalyst AI: nincs benne pipa
Mipmap detail: Performance
More settings: Support DXT texture formats--> ebbe van pipa egyedülVideokártya: Asus EAH 2600XT 256MB DDR3 PCE
Probáltam AMd GPu clolck tool 0.7-t de 857mhz után semmi ha egyből 880mhz-re rakom akkor is sajnos semmi kép...
Neked hogyvan beállítva? -
NEISSE
tag
Friss:
4600+ húzva 5800+ ig (3.10GHz)
750Mhz-en ketyegnek a ramok
így adot a 3d mark 2005--> dúrvan 9800pontot vagy egyszer furcsamódon 10600pont (855/800)
12000pontot hogy hoztad elő? -
NEISSE
tag
Hy lenne egy kérdésem..
Hogy lehetne elérni azt hogy a Gpu 857-felé menjen?örülnék ha lenne vmi Bios javítás mert akko sokat kilehetne hajtani belöle.Jelenleg a 3dmark 2005 10600pont
4600+ húzva 2.54GHZ
4*512 800MHz mezei ram ami most 848Mhz (4-12-4-4) ketyeg
Msi K9N NEO alaplap
-
NEISSE
tag
Nah megnéztem AGCT 0.7 cuccal hát 857mhz-nél Bye bye tuning van mint eddig...
-
NEISSE
tag
megprobálom én AGCT 0.7 próba cseresznye.
-
NEISSE
tag
Ezzel sokmindent elárultál
Ennyit én is tudtam.
Egyébként meg ez az aTi (Hd 2600 ...) szerintem a világ szégyene féle kártya.Olyan rém ronda teljesítménye van hogy két db 7300GT Sli-be eltapossa.Crysis elndítom mint lelkes játékos és máris az intronál akad váááá
beszarás!
-
NEISSE
tag
Hali
Segítsetek lécci hogyan tudom tovább húzni a Gpu-t 850mhz felé (Asus HD2600XT DDR3) mert így ez édeskevés.Olvastam azt is hogy vmit bekell írni cmd-be vagy mi de ez magas ahogy leírták lehet jobban megérteném ha vki más magyarázzná el a pontos parancsokat stbstb.Az a legszörnyűbb az egészben hogy eddig volt 1000 féle kártyám de még ilyet nem láttam hogy nem engedi tovább húzni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest