- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiJK
csendes tag
válasz
Neondervis #14391 üzenetére
Szia! Nekem is ilyen problémám van a HD2600XT kártyámmal.
Asus A7N8-X-X NF2
Barton 2500+
Win XP sp3
Nem működött nekem a csapatch 1.0.1.
Linkeltél egy oldalt ahol valami dll fájl van amit ki kell cserélni, de az oldal már nem él.
Eltudnád küldeni?A probléma: telepítem a drivert , kéri az újraindítást , de a gép már nem hozza be a bejelentkező képernyőt. A legutóbbi helyes rendszerfutásra nyomva tudok csak újra bejutni a windowsba, de így eltűnik a driver ugye.
Visszavettem a procit 1900Mhz-re mert olvastam hogy az alatt el kéne indulnia , de úgy sem ment.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. -
RootRulez
félisten
válasz
Neondervis #14404 üzenetére
Én a magam részéről a CCC-t fel se teszem, csak a Display Drivert.
-
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14397 üzenetére
A vége akkor jó, ha a Win 7 is jó!
-
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14391 üzenetére
nForce2ultra shipset-es alaplapnál a legújabb AGP hotfix-es driver-rel a 3. bekezdésben foglaltak nélkül 12.056 pontot dobott a 3Dmark03.
-
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14394 üzenetére
Ebben a gépemben nekem is 2500+-os szórzózáras proci van. 7 éve megy 11x200 Mhz-en.
A másik gépemben van a 2600+ -os szórzózár nélküli és az is 11x200 Mhz-en ketyeg.
Ezek alapfeszen mennek.De, volt 2 másik 2500+-os gépem is ami szintén szórzózáras volt és az Istennek sem akarta a 200 Mhz-et. Fesz. emeléssel sem.
Szóval ki kell fogni a tuning procit! -
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14389 üzenetére
Sikerült beüzemelni a gépet?
Nekem is van egy gépem amiben GA-7NNXP alaplap és egy Barton 2600+@3200 proci ketyeg.
Szerintem még egész használhatóak ezek a konfigok.
Igaz, nem szoktam játszani! -
fer
őstag
válasz
Neondervis #14387 üzenetére
Ez érdekes, vagy is a tiéd jó színű, az enyém piros, ami valójában a pro-nak a színe lenne! A fene sem érti a Sapphire-kat.....
9800pro nekem is volt, utána egy kölcson 7300Gt, de az behalt, utána egy X1650pro DDR3, majd most ez a HD2600Xt! Még egy 3850-et kipróbálnék benne, a proci az elbírná, így is vga limites a rendszer!
Akkor az a lényeg, hogy most nálad is jól "muzsikál" a gép! Ennek örülök! -
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14382 üzenetére
Új driver telepítés előtt mindig le kell takarítani rendesen az előzőt és akkor nem kell új op.-renszert telepíteni állandóan.
Ezzel pl.: http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(Setup)-download-1655.html -
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14380 üzenetére
A csapatch 1.0.1-et még nem próbáltam, de holnap kipróbálom.
-
fer
őstag
válasz
Neondervis #14381 üzenetére
Akkor használd te is ezt a jól működőt (10.2), az természetes, hogy csak is a hotfix-es driver jó a 2600Xt agp verzióhoz! Én ilyen dll buherral nem foglalkoztam, mivel én is újraraktam a gépet, ezért próbáltam meg a legújabb drivert, de nem vált be, még jó, hogy le tudtam szedni rendesen, hogy vissza tegyem a jól működő, és bevált 10.2-t! A te kártyád nyákja milyen színű?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Neondervis #14382 üzenetére
Csak HOTFIX-el működhet, mivel az AMD soha nem adott ki a HD2000-es szériából AGP-és verziót, így nem is jó hozzá a sima.
Az AGP-s verziót egy két gyártó (Sapphire) készítette el üzleti okokból. Mint tudjuk még ma is nagyon sokan használnak AGP-s konfigot, és ezt szerették volna kihasználni. Végül is az AMD rájuk bízta. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Neondervis #14376 üzenetére
Rendben van. 8x-on megy az AGP. Esetleg játszhatsz még az AGP fast write-al is. Ki, és bekapcsolt állapot között.
-
fer
őstag
válasz
Neondervis #14371 üzenetére
Ezzel: 10-2_agp-hotfix_xp
A legutóbbi driver nekem nem jött be, egyfolytában lefogyott tőle a gép!
Ha esetleg nem találnád akkor ITT keresgélhetsz! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Neondervis #14374 üzenetére
Elsőnek is, nyomj már egy gpu-z képet a kariról ide.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Neondervis #14371 üzenetére
Azért mert a kártya valószínű visszaugrik alapra közben. Nálam ez volt a baj. Valami BIOS beállítás miatt nem bírta azt a tuningot.
Másik lehetséges ok. Mivel tuningolsz? Ha Ati Tray Tools-al, akkor ott is lehet bibi. Nem mindegyik szereti a Catalyst bizonyos verzióit.
Harmadik: Lehet hogy valamiért az előző méréseidet más Catalyst, vagy ATT 3D beállításokkal végezted. Próbálgasd. próbáld meg a catát alapra tenni, és az ATY Tray Tools-ban vegyél mindent teljesítmény centrikusra. -
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14365 üzenetére
Az XP még úgy ahogy elment eddig is, de az most lehet, hogy megoldódik.
Ezt most egyenlőre nem tudom kipróbálni.
Engem a WIN 7 zavar nagyon, mert az teljesen használhatatlan ezzel a kátyával, itt nincs ati3duag.dll file.
Valami másik file-t kellene lecserélni egy javítottra!
Jó lenne, ha ezt is meglehetne találni a neten!
Valaki tud róla valamit? -
Neondervis
csendes tag
válasz
Neondervis #14361 üzenetére
Még egy szó arról, hogy miért nem kompatibilis az AMD proci az ugyancsak általuk fémjelzett VGA-val. Gondoljátok végig az üzleti jelentőségét!
Mi lenne a megoldás... vegyél másik, újabb gépet a régit meg dobd ki! Tipikus forgalomnövelő eljárás! Aki azt hiszi az Intel máshogy gondolkodik, az súlyosan téved.
Ha máshogy tűnik is, az csak a konkurrencia miatt van. MINDEN CÉG NÖVELNI AKARJA AZ ELADÁSI RÁTÁT! Erre a dll cserés eljárásra a Catalystok íróinak kellett volna felhívni a figyelmet, hiszen a Barton platformmal tisztában vannak, hogy mégsem tették meg -ez elárul valamit.
Ezért van nagy szerepe az együtt gondolkodó közösségeknek, az "amatőröknek" a "hobbizóknak" a fórumoknak. Őket nem üzleti érdekek vezérelik!
Nagyon köszönöm mégegyszer, nem csak neked, hanem az összes fórumozónak azt a sok segítséget amit kaptam. Remélem tudom viszonozni!
Még egy gondolat: sokkal több jó Ember van a világon, mint az a média sugallja és nekik össze kell fogniuk!KÍVÁNOK NEKED ÉS MINDEN FÓRUMOZÓNAK BÉKÉS , BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BOLDOG FPS-EKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET!
-
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14362 üzenetére
Win 7-tel is megy, vagy csak XP-vel.
-
Neondervis
csendes tag
válasz
Neondervis #14361 üzenetére
Az előbbit privátba szántam...
Nem bírtam ki, korán felkeltem, az addig fennlévő drivert nem pucoltam le, és jó lett.
3DMark03-ban 10980 pontot dobott!!!!!!!!!
Szóval: működik a dll csere, volt már ilyen próbálkozás de blokkolta a directx 3D megjelenítést.
A dolog frappáns, a CSAPATCH-hoz viszonyítva, egy kérdezz felelek játékhoz hasonlítva a helyzetet: Alaphelyzetben a proci nem tud válaszolni a kérdésre és újraindít, a CSAPATCH megmondja a procinak hogy mit válaszoljon, a dll csere miatt a kérdés már fel sem merül.
A manus zseni az biztos, köszönöm a segítséged!
Más konfiggal is nagy valószínűséggel megy a dolog, aki hasonló SOCKET A proci és új kártyával küszködik, próbálja ki!
MŰKÖDIK A KARÁCSONYI AJÁNDÉKOM, DRÁGASZÁGOM...
Ha bárkinek tudok segíteni, a mailom él! -
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14359 üzenetére
Ha ráérek majd foglalkozok én is vele!
Szánalmas az AMD, hogy a karija nem kompatibilis a saját procijával, kapják be! -
Egyfejű
tag
válasz
Neondervis #14354 üzenetére
Azóta is rendületlenül szívok vele, ha lesz időm akkor éjjel kipróbálom amit javasoltál.
Most az autómat döntöttem szét és előbb azt kell összeraknom, hogy mobil legyek.
Kösz a tippeket, nagyon fontos amit írtál, mert már majdnem megtapostam a gépem elkeseredésembe. -
Neondervis
csendes tag
válasz
Neondervis #14354 üzenetére
Még egy mondat a tesztekről: HD2600xt AGP
Az AQUAMARK lefut hibátlanul, a 3DMark 2001 az utolsó előtti tesztnél újraindítja a gépet,
a 3DMark 2003 a második tesztnél indítja újra a gépet. Nem tudom a tesztlépések sorrendjét, hogy éppen mit tesztelne, de beüt a krach... annál a tesznél valszeg fontos szerepe lenne a processzor opcionális támogatásának Nem táp hiba, már cseréltem azt is.Nem akarok mások idegeire menni a gondommal, ha sikerül megoldanom, az eredményt mindenképp közkinccsé teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged