Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neondervis

csendes tag

válasz tzsolesz #14373 üzenetére

Ami az érdekes: nem tuningoltam a kártyát, egyszerűen csak drivereket próbáltam, melyik optimális a HD2600xt-hez. 3DMark03-ban mértem, mivel az általában a második teszt elején újraindította a gépet, amíg az ati3duag dll-t ki nem cseréltem... /Barton mag és HD kártya összeférhetetlensége./ Aztán a dll csere után 11000 feletti vga teljesítmény, 8.12 driverrel 12000 pont felett! Persze elszaladt velem a ló és úgy gondoltam, ez csak a kezdet.
    Kipróbáltam még néhány drivert, de behalt az XP SP3. Nyomtam egy újratelepítést, de azóta 7400 pont körül mozog a grafikus teljesítmény...
    Azon tipródok, hol szúrtam el, mi nincs fenn a gépen. DirectX OK, VIA chipset OK, NET keretrendszer OK, mi hiányzik? Mi kellene még?
    Vagy esetleg valami 3DMark-ra optimalizált Omega driver lehetett ami a 12000 korüli pontot összehozta, ilyennel már találkoztam! Esetleg nem pucoltam le a grafikus meghajtó chipset driverét? Talányos a dolog. :U
    Tényleg, mi a reális a konfigommal? Barton 2,6+ os proci, KT600-as Gigabyte alaplap...
    Azt tudom hogy a gépem a 9800pro-s kártyával 5100 pontot hozott össze 3DMark03-ban!
    Nem vagyok pontszám fan, de érdekelne a véleményed, hol lehet a kutya elásva?
    Szívesen kipróbálok minden tippet. :K

Új hozzászólás Aktív témák