Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyi84
csendes tag
válasz
AgentSmiths #13748 üzenetére
Hali
Olvastam az írásod és nekem dettó ugyanilyen gépem van a vinyókat kivéve de az nem számít. Nekem is fagyás gondjaim vannak. Elég változó a dolog mert van hogy játszok 1- 2 percet és megfagy de van hogy bírja fél órát. Sajnos még én sem tudtam rá találni megoldást.
-
barnam_
nagyúr
válasz
AgentSmiths #13777 üzenetére
A 2600Pro jobb a 7600GT-nél, a DDR2 ellenére is.
-
vargalex
félisten
válasz
AgentSmiths #13773 üzenetére
Hi!
Én egy hónapja vettem AGP-s XT-t 12.000-ért. Szóval szerintem a Pro egy kicsit alatta. Pláne, ha esetleg csak GDDR2-es.
-
barnam_
nagyúr
válasz
AgentSmiths #13773 üzenetére
Nem tudom pontosan, de valamivel többet mint a pci-e, mert agp-ben nem nagyon van konkurenciája, csak a 3850, de az drágább. 12-13k-t megér, de lehet hogy többet is. Árgépen ezt találtam.
-
Killer man
tag
válasz
AgentSmiths #13768 üzenetére
Ati tray tool-al jól lehet húzni, bár az enyém PCI-os.
-
Balipapa
csendes tag
válasz
AgentSmiths #13765 üzenetére
Szeva nekem eleinte nem is müködött a Sapphire 2600 XT 512 ddr3 AGp kártyám még a Gyári driverrel sem. Miután ujra telepitettem a win xp-t és a legujabb alaplapi drivert müködött. Igaz csak a gyári driverrel . A 3Dmark 2001 nekem is gond nélkül lefutott de a 2003 már nem. Probálkoztam több frissitéssel (kb 15-20 Driverrel )de egy sem ment(kék halál vagy 16 szin). Hozzáteszem az uj driverek Pci-e hez vannak igazitva. Ami neked esetleg müködne az a Sapphire oldalán van driverek között ott talász AGp-s drivert talán igy müködni fog.
Valaki tud egy jo progit amivel huzhatom a kártyát annak nagyon örülnék
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths #13762 üzenetére
Igen, erre. Sajnos semmi jót nem jelent, valószínűleg hibás a kártya. Egy lehetőséged van még, fejből nem tudom h. merre, de ki lehet kapcsolni az AGP beállításainál a fastwrites support-ot, ezt kapcsold ki, valamint ha ez sem segít, akkor vedd le AGP 4X-re az agp sebességét. Ha ezek után sem szűnik meg a probléma, akkor hibás a kártya, ez esetben reméljük van még rá garancia.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths #13760 üzenetére
Az a videóillesztő része, egészen pontosan mit írnak a bejegyzések?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths #13757 üzenetére
Meglepő, 3Dm lefut, más meg nem, ez nagyon furcsa. Kezdésnek menj be a vezérlőpultba, írd be, a futtatáshoz, hogy dxdiag
Csináld végig az ott lévő teszteket.Aztán nézd meg az eseménynaplót, hogy (ha vannak) milyen hiba bejegyzések születtek a fagyások időpontjai körül. (vezérlőpult/felügyeleti eszközök/eseménynapló)
Valamint egy fontos dolog, nézd át az alaplapi, valamint a kártyán lévő elektrolit kondenzátorok épségét! Azok halála okozhat ilyet.
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13757 üzenetére
.. drivert is frissítetted..
.. nem tudom, kifogytam az ötletekből
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13753 üzenetére
Egyáltalán próbáltad más videokarival? Mert nem biztos, hogy az a ludas..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths #13753 üzenetére
Na de várjál, minden játék fagy, de a 3Dmark még mindig lefut hiba nélkül?
Kártyához telepített Catalyst a legfrissebb, és a hivatalos ATI(AMD) weboldalról származik, vagy a kártyához adottat használod?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AgentSmiths #13751 üzenetére
Ha 3Dmark meg lefut, akkor nem túlmelegedés. Minden játék fagy, vagy csak egy?
Ha csak 1, akkor újratelepítés, esetleg win újratelepítés lehet a megoldás.
Amúgy minek akarod elcserélni másik nV karira a 2600-at? Abban az árfekvésben akármit kapsz nV téren, csak buksz rajta.
-
tucsike86
tag
válasz
AgentSmiths #13748 üzenetére
Tartós terhelés mellett valami melegszik. Vagy videokari, vagy a proci. Az, hogy a 3dmark lefut rajta nem feltétlenül jelenti azt, hogy tartósabban terhelve is bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged