Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
hát nem tudom de én a pro-mat ha 830 ra húzom akkor sem megy 55 foknál följebb (asus)
Kapcsold be a gpu recovert és ha hibát érez akkor kilövi a karit, mielőtt megsülne.
Mondjuk azt hittem, hogy az atitool tényleg kifűti a karit sec-perc alatt, de való igaz néhány játéknál még mehet feljebb a hőmérséklet 5 C° is."Temperature of Temp. chip" sztem a kártya környezeti hőmérséklete lehet, memória ilyesmi de olyan ezen nincs, ezért mutat 99C°
érdekes mert előtte egy 9600xt volt és azon mérte
Mivel az enyém AGP-s van rajta rialto chip is ami aztán tényleg forró
minden esetre zalman ragival raktam rá jó nagy bordát és még az is forró,sztem egy 8cm-es ventivel megtámogatom a hátulját a karinak.
Ja és a memókra nem külön-külön süniket raktam, hanem két mem-re egy hosszabb bordát.
Régi procihűtőjéből. Így a 500MHz helyett 657MHz megy. Ami sztem egy ddr2 től egész szép
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Keresünk dokkolókat
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest