Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikee868
tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Azért nem mindegy hogy 7ezer forint vagy 14ezer egy kártya most perpill 7ezrem van rá. Mosmár úgyse veszek másikat majd talán máskor. Inkább arra kérek ötletet hogy miből barkácsoljak rá másik hűtést? Én egy P3-as vagy valami hasonló ventire gondoltam azt kifúrom a felfogatási pontoknak megfelelően és kész tudom hogy elég nagy az a hűtő de pl egy ilyet raktam a gf4 mx440-emre és még passívan is simán megy vele a kari és alig melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest