Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Egy más világ...!
Viszont ez csak akkor derül ki, ha közvetlenül egymásután nézi az ember, mint én most.Májsztró: Az ATi-nál csak a driver van fenn, így mindenféle hókuszpókusz nélkül olyan színeket produkál,amilyeneket az nV-n csak a Digital Vibrance-szal sikerül beállítani.
Az élességkülönbséget azonban semmivel nem tudom behozni, egyszerűen szembeötlő a különbség a kettő között a neten bogarászva is. -
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nekem 2600XT előtt egy Gf 6800gs-em volt .... hát nem tudom ,hogy miért mondjátok ennyire ,hogy így meg úgy jobb a kép Ati-n. Nem úgy vettem észre ,hogy olyan óriási különbség lett volna a kettő között váltáskor .... sőt , pont ugyan olyan ....

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont ez csak akkor derül ki, ha közvetlenül egymásután nézi az ember, mint én most.