- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
DeadMeat #1443 üzenetére
Erről van szó.
Nem pedig arról, hogy élet híján úgyis az összes pénzem gépre dobnám ki, akkor meg már xt is lehet. Vagy valami még feleslegesebb kártya.
Senki nem vitatja, hogy a gddr3-as pro talán valamivel jobb mint a gddr2-es (mert 30%-kal csak az XT jobb), de ha nincs, akkor nem fogok sírni utána. Árban pont ott van a gddr2-es is ahol kell lennie. Igy pedig egyátalán nem pénzkidobás.
Egyébként nem értem mire ez a nagy sávszélesség, meg gddr3 hisztéria itt, amikor a 8500gt-t is megkapom ennyiért, és azon gddr3-van, mégis élből le lettem beszélve róla. Akkor most mégsem számít annyit?
Talán végre nyilatkozhatna egy gddr2 pro tulaj is, hogy milyen hányatott sorsa is van azzal a kártyával...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeadMeat #1407 üzenetére
A 3dmark egy kalap sz... Gyakorlatilag lényegtelen a benne kapott szám, próbáld ki az órajeleket játékok alatt, ottvan pl. a HL2 Lost Coast, annak van vidkari tesztelője, és elég korrekt... (meg megtudod nézni, én mennyit kaptam benne
)
Locutus, akkor várj egy kicsit, vagy mond hogy rendeljenek egyet, megvennéd...
-
radírfej
senior tag
válasz
DeadMeat #1384 üzenetére
AMD gpu clock tool progival lehet tuningolni... bár nálam 10 indításból olyan 7szer indul el a program. ha elindul, akkor viszint teljesen jól működik.
amit sikerült kihoznom a sapphire gdr3-as xt-ből, az 857/762. e felett kellemes fekete képernyő fogad...
ami érdekes, hogy tök mindegy a kártya hőmérséklete, nem befolyásolja az eredményeket. régi zalmi passzív szendvicshűtővel alapon 60 fok körüli, terhelve 110 fok... tuning ugyanaz, mint ha gyári hűtéssel 52 ill. 68 lenne a dolog, sőt, most a zalmi mellé beálított 9-es ventivel már 40 fok üresjáratban, terheleve 55... de eredmények nem változtak.
-
éN79
addikt
válasz
DeadMeat #1358 üzenetére
Nem tartozom a tapasztaltabb tulajok közé, lévén csak kb 3 napja van meg a Sapphireom, de semmi olyat nem tapasztaltam, amit te. Iszonyat halk a venti igencsak jó szabályozással (szvsz. a halkságra törekszik, ami működik is), a kép olyan szép, ahogy az elvárható tőle, a tuning az nálam is kérdéses, de nem életfontosságú számomra egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest