Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
Bocsánat
Nekem új volt a hír. Az iPon-on olvastam. Oda ma reggel tették fel. Mivel ebben a topicban nem láttam így gondoltam bemásolom.
http://ipon.hu/?news=699
Még1x elnézést.
[Szerkesztve] -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Gondoltam megosztom veletek.
Az AMD minőség ellenőrzési rendszerének hibája miatt több tízezer hibás HD2400-as és HD2600 videokártya került kereskedelmi forgalomba. Az eset számos nagy gyártót érint, mivel a piacon lévő gyártók nagy részének szállítottak a hibás sorozatú termékekből. Az AMD gyártósorán későn vették észre a problémát, ezért az érintett kártyákat idővel vissza fogják hívni, hogy új BIOS-t égessenek rájuk.
A problémás termékek olyan nagy gyártók kínálatában is megtalálhatóak, mint például az Asustek Computer, a Micro-Star International (MSI) vagy a Gigabyte Technology. A hibát könnyedén észrevehették volna még a forgalomba kerülés előtt, hiszen a kártyáknak egy szoftveres minőségellenőrzésen kell átesniük, ahol minden hasonló hibára fény derül. Jelen esetben a szoftveres rendszer hibája miatt nem vették észre a hibás, vagy teljesen működésképtelen kártyákat.
A hiba könnyedén javítható, ám ehhez a gyártóknak vissza kell hívniuk a problémás kártyák mindegyikét, hogy elvégezhessék rajtuk a BIOS cseréjét. Egy, az élvonalban szereplő gyártó már most bejelentette, hogy 20-30.000 darab HD2400-as és HD2600-as kártyát hív vissza - számoltak be a források, ám a gyártó nevét homály fedi. A jelenlegi információk szerint a hibás szállítmányok nagyobbik része még nem került a vásárlókhoz, ezek a szállítmányok most is útban vannak vissza a gyárba. Ettől eltekintve néhány hibás videokártyát már értékesítettek - számoltak be a gyártók.
Az AMD véleménye szerint a most nyilvánosságra került eset egy kivételes incidens volt, a jövőben még nagyobb figyelmet fordítanak majd a gyártási folyamatokra, különösképpen a minőségellenőrzésre.
További szép napot. -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Gépet szeretnék venni. Erre gondoltam. Core 2 Duo e 4400 és mellé egy HIS 2600XT IceQ Turbo 512MB DDR3 PCIe.
Vagy ez - Core 2 Duo e4400 és Asus Radeon EAX1950Pro 256MB DDR3.
Melyikkel járnék jobban??
Előre is köszönöm a választ.
[Szerkesztve] -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok nekem segíteni?? Erről a két kariról keresek képet. Nem sok sikerrel.
HIS ICQ HD 2600XT 512MB. PCIEXP
HIS HD 2600XT 512MB. PCIEXP
Segítséget előre is köszönöm.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Robotporszívók
- Borderlands 4
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest