- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sebestyen
üzenetére
No igen. Az ember eszik vagy játszik. Durva hasonlat, de a lényeget leírja.
Nade a 8800gts helyett a 2900XT jobb választás teljesítmény szempontjából.
Az más kérdés, hogy megér e annyit, de inkább az, hogy adna-e érte az ember annyit.
Mielőtt elhamarkodottan döntenél nézz meg pár DX10 típusú tesztet (a párat úgy értettem, hogy pár különböző oldal által készített), hogy belátásod legyen pl. a 8800-asok DX10 alatti teljesítményére is. -
válasz
sebestyen
üzenetére
Az ICE-Q hűtésnek elég jó az ázsiója, azzal biztos nem jársz rosszul. 512-esben nincs? Lehet, hogy azzal járnál a legjobban.
Amúgy szerintem is felesleges az 512M, de ha Te kételkedsz, akkor inkább érdemes rászánni azt a 3-4e FT-ot, és akkor nyugodtan alszol
Ill. amikor eladod, részben vissza is jön. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sebestyen
üzenetére
Nah, hútőt tudsz későbbis cserélni ha kell, viszont ilyen ár melett mindenképpen az 512-est venném.
Egyébként Xpertvisionnál is van 512-es, annak 800- on megy a magja, de még boltban elég harmatos jelenség...
Kicsimix: hozd a karikat, én fotózok meg kalapálok!
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sebestyen
üzenetére
Turbó? Ez melyik gyártónál van? Dobj valami linket róla. 512 rammal úgy vagyok, hogy többek véleménye szerint DX10 növekvő textúraméreteket eredményez, meg ottvan még, hogy ramból sosem elég, meg ittvan az a magyarázat, hogy a karin nem a ram a szűk keresztmetszet, hanem a ram, ezért áll. felesleges az 512 ram, na erre szoktam mondani, hogy ne legyen még egyel több szűk keresztmetszet...
Nah, ez az egész 512-es dolog csak akkor érvényes, ha nem drágább jelentősen a kártya ettől...
Kicsimix: ha halgatok rád, veszel nekem egyet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ill. amikor eladod, részben vissza is jön.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)