Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
Szia!
Vidd vissza a boltba, és mondd meg nekik hogy mi a baja, és kicserélik! Ha akkor is csinálja, akkor nemtudom, de szerintem pont kifogtál egy hibás darabot!
Egyébként nagyon elszóltam magam, mert ez az ATI Catalist Driver 7.11 sem jó, mert amikor játszottam a Need For Speed Pro Street-tel, és pont tölött, akkor egyszer csak megállt a kép, elment olyan 5-6 másodpercre, és amikor visszajött, akkor kilépett egy hibaüzenettel, és mellé kijött egy ATI-s értesítő, csak sajnos nem vagyok túl jó angolból, le print screeneltem, itt a link, pls. nézzétek meg, és írjátok le hogy mit is ír valójában!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Háború Izraelben
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest