- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLC09
tag
Hasonló kérdésem lenne, mint LYRI-nek, csak 5770-es kártyával. (MSI R5770 HAWK)
Olvastam a topic-ban egy ilyet: " 1.35V 1050Mhz/1400Mhz Venti 70% nem autón!
Ezt vinni fogja tutira és nem lesz semmi baja, ezek után még játszhatsz vele felfelé egy kicsit, de átlagban ez a vége!
Erre még nincs gari vesztés!
Sok sikert! "Ez szerintem bazira túlhúzás, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Az MSI Afterburner nem engedi a fesz. emelést, de lehet nem is baj. Bár az órajeleket lehet húzni ki a világból, gondolom akkor automatikusan beállítja hozzá a fesz.-t? Csak attól félek, hogy nem lesz elég a táp. MSI G41-P26 ,E8400, 4gb ram (1333 MHz) + a VGA. Erre van egy Delta 400W-os tápegység.
Még egy kérdésem lenne. Mennyire befolyásolja pl. a Bf3-mat), hogy 32 bites vagy 64 bites win7 van fent.
Köszönöm válaszaitokat!
Üdv, Dani. -
SLC09
tag
Így, kártya nélkül maradtam kb. 2 hétre
Az integrált egy Intel GMA X4500. Egy két régebbi játék elfut, gondoltam végigviszem a Wolfenstein-t kínomban
De Opengl-re panaszkodik, elvileg támogatja a "kártya", külföldi fórumokon azt vettem ki, hogy nem jó a driver. Próbáltam több félét is letölteni, de azt írja, hogy nem támogatja a konfigurációt. Valami tippetek van-e esetleg?
-
SLC09
tag
A mese vége az lett, hogy teszteltem egy 500W-os minőségi (meg nem mondom milyen 3 betűs
) tápon és így is rossz volt, a kártyát gariban kicserélik. (de nyilván cserélem a tápot is és végre levezethetem rajta a feszültséget amit okozott
)
Köszönöm a segítségeteket, remélem a cserekártyával már nem kell ide fordulnom. -
SLC09
tag
válasz
Trebron09 #20432 üzenetére
Használtan vettem (kb. fél éves), megbízható a faszi, visszafizeti az árát, ha nem sikerül megoldani. Egy nem tudom milyen márkájú 450W-os táp van a gépben.
Catalyst Control Center verzió - 2011.1205.2215.39827
OpenGL Verzió - 6.14.10.11399
Direct3D Verzió - 7.14.10.0887Elvileg a legújabb.
Szokott olyat csinálni, hogy befagy a kép és pár másodperc múlva kiírja, hogy a driver ismeretlen okból leállt, de újraindult.
-
SLC09
tag
Sziasztok! Ma jött nekem egy Sapphire HD 5770-es kártya és ilyet csinál. Minden játék közben ezt csinálja. Mi lehet a probléma? Köszönöm a válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BMW topik
- Futás, futópályák
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest