Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
wolfman #4973 üzenetére
Khmm... szerintem nem! Nem tudom hogy hol olvastad ezt, de ez közel sem igaz (szvsz)!
Az hogy nálad tönkrement, meg hogy az alaplapod is más hibára utalhat ami kinyírja a PC-d elemeit (pl: táp)(vagy elállított értékek: AGP frek/fesz elállítás => nagyvonalban kinyírja a kártyát)
1 kérdés: Eddig ment rendesen?
Legújabb driverek fenn vannak (AGP, vidkari, hangkártya.. stb.)?
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
válasz
Spancer #4967 üzenetére
Kell hozzá a .NET Framework 1.1, itt le van írva Bővebben: link és itt a cím: Bővebben: link
Ha nem szeretnél a Microsoft oldaláról tölteni akkor keress rá máshol is fenn van -
Szabesz
őstag
Konkrétan itt mindig megtalálod a legfrissebet (catalyst)Bővebben: link
és a legfrisseb: 5,8 CCC Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
válasz
Nosferat #4940 üzenetére
Csak ajánlani tudom
25k új Sapphire 9600XT 256Mb 500/600 Bővebben: link
-
Szabesz
őstag
Ennek van egy topicja: Bővebben: link
Húzással naggyából egy teljesítményen lesznek.
9550: Fentebb leírták az ár/teljesítmény(esetleges húzhatóság) páros erőseit (Abit, GeCube) -
Szabesz
őstag
válasz
Spancer #4902 üzenetére
Mázli, mivel ua. maggal vannak szerelve (RV350), kiv a a 9600XT ami RV360 (nem tudom, lehet hogy ebből is került a 9550-esekre), tehát a gyári frekin garantáltan mennek néha (gyakran) jóval fölötte is , ez igaz a 9600XT-kre is.
Ha ATI-t akarsz és nem szeretsz tuningolni (vagy ha igen akkor is) ajánlom a Sapphire 9600XT 256Mb (500/600)-at 25k-ért (új, nem sulinet
) Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Mi írja? (pl: Everest?) Esetleg véletlenül mégegy SE-t kapott
1.)Nézze('tek) meg az órajeleit, teljesítményét majd hadonlítsátok össze a régit /újat (3DMark, AquaMark)
2.)Rakjátok másik gépbe ott mit produkál
3.)Hűtő le-> megnézni milyen maggal van szerelve
4.)Win reinstall (elvileg fel kellene ismernie alapból ha XT...)
5.)Ha mégis SE gariba visssszavinni (bár ez elég érdekes lesz...)
Szerk: DigitXT: 5s
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Húzva vagy alapon?
Nekem alapon (a proci nem... pssz) 1941pötty
Bővebben: link -
Szabesz
őstag
-
-
Szabesz
őstag
válasz
baroczp #4853 üzenetére
Ha passzív akkor ajánlom a Zalman 80D-HP-t, de bármelyik megteszi.
Arra vigyázz (legalábbis én emiatt egy jó 2 órát csináltam[szpen lassan, megfontoltan]) hogy a magot le ne sarkazd , és meg ne sértsd a kártya egyébb részeit (egy rossz mozdulat és felszántod a csavarhúzóval a vidkarit
)
Nálam is ez volt a helyzet, a gyárihűtő valami iszonyat hangos volt + hol ment hol nem -
Szabesz
őstag
A google szerint ez =9500pro-val Bővebben: link
Tehát ez 9700[R300,RV300]-as chipen alapul, míg a 9600 a 9800[R350,R360] butított verziója
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Bocsesz rossz tanácsot adtam
minap raktam fel az 5,7-es Catalyst-t és egy két game elkezdett fagyogatni(GTA SA, HL2), tehát eddig ami (nálam) bevált 5,6 Softmod Catalyst Bővebben: link
de az is lehet hogy koenignek lesz igaza
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Legújabb driver fel: 5,7 Catalyst Bővebben: link
Gyors írás(Fast Wirte): ki
Open GL, Direct 3D beállításokkal nem kell törödni
VPU Recovery ha problémázik( leálljtja a játékot, kilép stb.) érdemes kikapcsolni -
Szabesz
őstag
Bővebben: link gyors, magyar, akár egyszerre többet is feltölthetsz, a címeket akár e-mailben is eljuttatja hozzád
Bővebben: link angol -
Szabesz
őstag
Módosított 5,6-os Catalyst Bővebben: link magyar én is ezt hazsnálom
-
Szabesz
őstag
3Dmark05: 2071 pont (1700-ról nagy ugrás)
-
Szabesz
őstag
Nem tudom ezt Sanya javasolta. Azzal modosított driverrel értem el azokat a mesés pontokat (még mindig kevesebb mint a tied, de majd ráhajtok)(persze ez ahhoz képest amiket azelőtt értem el--> max 39xx pötty...), tehát jónak jó, megéri megpróbálni! Nem fog lassulni az eredetihez képest
320-nál még nem toltam feljebb(vagyis huzamosabban nem volt), majd holnap nekilátok az újjabb húzásnak. -
Szabesz
őstag
Bővebben: link na látod ezért
-
Szabesz
őstag
Bővebben: link
Elvileg van beépítve egy ''szemetelőprogi'' ami figyeli a húzást és ha nem kívánt érték fölé érsz akkor aktiválódik, de ez módosított driverrel Bővebben: link kilőhető (vagy a fenti módon az ATiTool-lal Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
válasz
Savage5 #4407 üzenetére
Nem olvastam vissza az igaz mivel nem kerestem semmit
, én csak azt láttam hogy mondod hogy: ''Smart doktor? Rémlik?'' nekem nem rémlett semmi, nem írtad be a konfigodat így nem tudtam hogy milyen kártyáról van szó
Elkezdett érdekelni hogy mi lehet ez? Rákerestem hát hol találom meg? az ASUS honlapján... ekkor tudtam meg hogy mi ez tehát hogy az ASUS rak szenzort a memókhoz is
de ez az én esetemben nem igaz (Sapphire 9600XT).... -
Szabesz
őstag
válasz
cbrfireblade #4115 üzenetére
1.) töltsd fel a képet a www.kepfeltoltes.hu ra
2.) kapsz egy cimet ahonnan el tudod érni a képet, a címet bemásolod egy hsz edbe (IMG) és (/IMG) ((a kerek zárójel helyett szögletes!)) közé és a fórum motorja megjeleníti nekünk
Vagy:
[L] és [/L] közé és mi egy kattintással elérjük a képet.
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
Mert a Sapphire hűtő hol forgott hol nem
, ha forgott akkor meg olyan iszonyatos zajt termelt hogy az már elviselhetlen volt
Ha már vettem egy hűtőt akkor már olyat vettem, ami teljesen passzív, megbízható, jó ár /teljesítmény, és tudja majd hűteni a következő kártyámat is. -
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
Hi!
Használ valaki közületek OmegaDrivert? Melyik verziót érdemes ebből használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Powercolor Red Devil 6700XT
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN GIGABYTE WINDFORCE 5070 TI 16G
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest