- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
de szép, hogy a magyar és nemzetközi ASUS portál szerint is 2009.10.20-ban volt utoljára driver frissítés Win7 32 alá, egy bétát listáz ki.... közben pedig van kb 2010-es stabil, még AGP fix is az Ati(amd) lapján...
a ventije, az a szaros 2 tűs gány kezd elszállni, ma este majdnem megsült. -
pigsty
aktív tag
nekem is pont hasonló problémám volt.
Win7-et felraktam.
epox lapos gép, agp hd3450 ASUS kari. minden driverrel (tényleg, agp fixet, mindent végigzongoráztam, ha jól láttam, ehhez a VGAhoz win7 alá csak béta driver van) kékhalál boot végén. ennyi. sajnos 1-3 évente egész konfigot ki kell cserélni, ha a korral akarsz haladni.így jelenleg is 32bites XP van a gépen, win7-el csak a win általános drivere megy, azzal meg 800x600 felbontás van, minden extra nélkül.
-
pigsty
aktív tag
És valóban!
Azóta egy azonnali válaszos topicban segítettek is.
korábban már láttam az AGP fix szavakat, de nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű, Windows driver hitelesítési vacakságon bukik el a driver telepítés....
meg bizonytalan voltam, csak a ASUS oldaláról töltött driverrel megy az ASUSos ATI kártya, vagy jó neki az AMD oldaláról töltött is....
most megy, oké. Hát igen, kevesen használnak már ebben a kategóriában AGP csatolót.
WinXp alatt nincs nagy hardveres gyorsítás, de szinte csak AVIkkal vacakolok (divx/xvid). -
pigsty
aktív tag
Tök jó, az én karimnak is van külön topicja!
Azt nem tudja vki, ezt miért írja ki?
Frissíteni akartam a drivert, nem fogadja el az újabbakat. Leszedtem a régi drivert, úgyse, az eggyel korábbi drivert se fogadja el.
Kipróbáltam minden variációt, hogy Smart doctor le, fel stb.ASUS honlapjáról többször ellenőriztem, jó drivert szedtem le.
gépen, alaplapon, minden driver a legújabb, stabil elérhető verzió.
WinXP SP3, de SP2 alatt is ez volt előtte...konfigomValószínűleg lesz egyébként is Win újrahúzás, de azért a probléma háttere érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest