- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
helo
hol találok hd3450 agp alá win7 32bit drivert?
mert ami ati oldalán van fos...szabványosnak ismeri fel -
Sanyi19
őstag
Nem nagyon megy ez a fórum de azért megpróbálom.
Raktam egy AGP-s HD3450-et egy P3-as Epox alaplapos gépbe. Telepítem az AGP Hotfixes Catalystot és felrakom újraindítja a gépet és csak szabványos vga ként szerepel a videokártya. Betallózni sem tudom. Ez most szoftveres bug? Nem található illesztőprogram hozzá, azt írja. Akkor is ha kézzel megadom neki az inf fájlt. Windows XP van rajta SP3-as.
-
zoarden
tag
Köszi!
-
zoarden
tag
Kérdés, hátha jár erre valaki szakértőbb:
Egy NAGYON szerény játék konfigot szeretnék létrehozni a meglévő gépből.
HP Compaq d530 P4 2.66 -os gép, AGP-s gr kártyahely, 240W-os táppal.3450-es mennyire jó hozzá ?
Esetleg egy másikadeon 3850-es kártya kihasználhatatlan lesz ehhez a konfighoz?
vagy nem tudja kihajtani úgysem...?
Ha felesleges, akkor milyen kártyát érdemes venni?
Köszi! -
ttoti84
csendes tag
Sziasztok!
Acer TravelMate 5530G laptopom sajnos nem indul el, nem ad képet, leellenőriztem a memóriát, HDD-t, ezek működnek, videokártyát ha kiveszem akkor világít a kijelző, de képet továbbra sem ad. Vagy alaplap vagy videokártya hiba lehet szerintem (remélem videokártya), (256MB) ATI Mobility Radeon HD 3470-es kártya van benne. Ha esetleg van valakinek eladó kártyája, vagy ötlete, hogy mi lehet a hiba, az kérem keressen meg a ttoti84@gmail.com email címen, vagy írjon itt kommentet. Segítséget előre is köszönöm.
Üdv.:
Toti -
spiky03
veterán
Hey!
A következő linken található instrukciókat használva fel tudják telepíteni a catalyst drivert.
[link] -
barisj
aktív tag
Üdv, eladóvá vált az ASUS HD3450 LP 512mb 64bit DDR2 AGP VGA-m. akit érdekel pm!
-
barisj
aktív tag
Üdv, Asus HD3450 agp vga-ra keresnék müdödö drivert. nekem 1ikse jó
aki linkelne egy normális drivert,annak örök hálám
-
supervisors
csendes tag
Azért nem egyszerű most nagy nehezen bedrivereztem w7 re. Egész jól működött ,mondjuk a TimeScapes 2560x1440 kedvenc videómat nem nagyon vitte.
Újraindítás után visszaállt a felbontás ,és közölte hogy a driver nincs telepítve.
Most megint működésre bírtam.
Azért érdekelne hogy a kártya ilyen kaksi vagy miért van ilyen macera ezzel,soha egyik radeonom sem volt ilyen kerge. -
Szakiii
addikt
válasz
supervisors #383 üzenetére
XP hez nekem van asus honlapján: asus x50sl driver listák és azon belül vga és ott van
-
supervisors
csendes tag
Ma én is rákényszerültem egy 3450 agp kártyára.
Egyszerűen képtelenség bedriverezni.Próbáltam w7 meg xpvel is.Van valami ami működik ? -
Szakiii
addikt
Hali, annyi lenne a probléma hogy hd 3470es kari van a notimban és képtelenség találni 64 bit es win 7 re drivert valaki nem tud erről valamit? Egyáltalán létezik ilyen?
-
Mordika
csendes tag
Üdv! Nekem olyan problémám van, hogy a HD3450(ASUS) karinál egyes játékoknál megáll és bejön egy fekete kép. Néha visszajön, de néha nem. De előfordult már az is hogy ez meg se történik. Csak bizonyos játékoknál.
Ha valaki tudja a megoldást pls. írja le.
Köszi előre is!
-
Mordika
csendes tag
Hello! Nemtudom sikerült -e már megoldást találni a HD3450 Windows 7 alatti folytonos lefagyás problémára (főleg játékok közben). Ha igen akkor valaki irja le!
Köszi előre is!
-
dirrdurr
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS AH3450-es (512Mb, AGP) videokártyával vannak driver-es problémák, tudnátok kérlek segíteni?
Amit feltettem driver a telepítős CD-ről, az a 8.52-es verzió, de mégis akadoztak vele a dolgok, játékok pedig el sem indultak.
Akkor az amd oldaláról letöltöttem a legújabb 12.4-es agp hotfixes drivert, amit 2012/04/25-én adtak ki. Ez aztán mindent lelassít és előbb-utóbb kékhalálhoz vezet.
Még Asus honlapjáról próbáltam a 8.62-est (2009.09.07), a játékok (de gondolom más 3D alkalmazással is ez lenne a helyzet) akadoznak pár perc után és idővel be is fagy, tálcára sem tudok visszalépni, csak resetelni lehet.
Most úgy szint Asus honlapjáról, a 8.52-es (2008.08.08) megy, valamiért mégis más mint a CD-s változat, mert most legalább a Windows nem akadozik. Játékokkal ugyanaz a helyzet, mint a többinél.
Ati Catalyst Control Center különböző verziót is felraktam, nem segített semmit, de lehet, hogy csak nem találtam benne valamilyen megfelelő beállítást.
Utánaolvastam, olyat is csináltam, hogy a BIOS-ban változtattam ilyen spéci beállítást, hogy "AGP aperture size", de nem javult a helyzet.
Amit találtam régi nvidia drivereket (előzőleg Geforce FX5500 volt), azokat letöröltem, de ez csak egy mappa volt, lehet, hogy van még más is valahol, de az meg lehet, hogy összefüggésben van a chipsettel, mivel az is nvidia és nem tudom melyik mi, az egészet meg nem szeretném elcseszni.
A fullhd-s videók gyorsítása sem működik egyáltalán, pedig ez lenne az egyik fontos pont.Szerintetek még mit lehetne tenni?
Konfigom:
nvidia nforce2 ultra 400-as chipsettes alaplap
proci - AMD Athlon Xp 2500+ (1,83GHz)
1,5 GB DDR ram
ASUS AH3450 512MB AGP videokártya
Codegen 300W táp
Windows XP 32 bitElőre is köszönöm a válaszokat!
Üdv -
szaszi20
csendes tag
Sziasztok!!
Már egy ideje szenvedek h felrakjam a win7et (radeon hd3450kártya), úgyszint egyik driverel se megy, de végre SIKERÜLT!!!
azért fagy meg mindig betöltésnél mert aza kis vacak csati nem érintkezik rendesen.
Az előbb felraktam megint egy drivert a honlapjáról leszedettet, (olyat próbáltam ami nem a kékhalállal végződik) hanem melyiktől fagy, kikapcsoltam, próbáltam összeilleszteni valahogy jól, mert nem elég annyi h csak öszedugom és kész kézzel tartottam össze amíg be tölteni próbált, nem az elsőre hanem másodjára betöltötte rendesen, már csak azt kell kitalálni h hogy fogom rögzíteni, meg az aerot valahogy beállítani.
Arra valakinek vmi ötlete???Xpn működött ugyanezzel a móddal, eleinte ott se akart driverrel működni.
Remélem másnak is sikerül így.Sziasztok
-
MMIX
addikt
Mert a régi VGA (d-sub) jel analóg. Digitálisból konvertálódik analóggá a videokártyán, majd vissza digitálissá a monitorban. A DVI meg változatlanul végig digitális jel. DVI-nak szebb a képe.
A hangos HDMI dolog későbbi találmány. A HDMI is digitális jel végig, kép és hang.
Nekem már évek óta nincs tévével összekötött gépem, már nem vagyok naprakész.Egy másik topikot ajánlanék:
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi) -
gyvince
senior tag
sziasztok nekem van egy régi Asus x50SL notim amibe HD3470 van a gondom az hogy ha
dvi-hdmi kábellel kötöm össze a Samsung C8700 tv-met akkor kép van de hang nincsPersze Win 7 van a Notin valamit tudtok erről?
-
departure
csendes tag
sziasztok,
van egy Dell / ATi Radeon HD 3450 videókártyám. A gondom vele az, hogy egyik percről a másikra elkezdett teljesfordulaton menni a venti, megnéztem Catalystban és nincs terhelve se túl melegedve. Esetleg valami ötlet mivel lehet csökkenteni a fordulatszámot rajta ? Köszönöm
-
Linlithgow
csendes tag
Sziasztok!
ATI Mobility Radeon HD 3470 van beépítve az Acer TM 5730G laptopomban, elég gyenge felbontású lcd-vel.
Hogy tudjátok, hogy tudnék maximális 1920 x 1080 HD felbontást elérni külső monitoron?
minden segítő válasznak örülnék
kösz: L.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Vargnatt #366 üzenetére
Értem.
Viszont a HD 4000-es széria mellett áll az UVD 2.0, amivel lehet gyorsítani a weblapokon megjelenő Flash tartalmakat. Például lehet vele FullHD YouTube videókat nézni, amit a HD 3000 szériás és annál régebbi Radeonok nem képesek (azokkal csak a médialejátszókban futó tartalmakat lehet gyorsítani).Ezek a kártyák 3 évesnél nem lehetnek régebbiek, ugyanis a HD 3000 széria 2008-ban jelent meg, az AGP-s verziók meg a PCI-E-esek után jöttek később.
-
Vargnatt
tag
válasz
Badman 4ever #365 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!
Nos, az a helyzet, hogy eddig eszem ágában se volt használtat venni, mert ki tudja, mennyit voltak már nyúzva azok, ezekben még csak kilométer számláló sincs, mint az autókban, hogy legalább viszonyítani lehessen (mondjuk üzemóra-számláló elképzelhető, annyira nem értek hozzá). Én meg ha már kiadok ennyi pénzt valamiért, akkor szeretném abban a tudatban tenni, hogy legalább pár évig biztosan normálisan fog működni, vagy ha elromlik, legalább van rá garancia. Különösen műszaki eszközök esetében.
Mindenesetre ezek elég csábító ajánlatok, de úgy érzem, az én igényeimet bőven kielégítené a 3450-es is, ha jól láttam, ez is támogatja már pl. a fullHD-s videólejátszást, no meg én inkább régebbi játékokkal játszom (MediaMarkt 990 Ft-os kategória
), szóval azokhoz meg bőven elegendő. És valószínűleg kitart már addig, amíg a gépem többi része is.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Vargnatt #364 üzenetére
Használtan szereztem be a kártyámat innen a Hardverapróról 13 ezerért, ráadásul ez a GDDR3-as modell, nem a DDR2-es. A neten talált legolcsóbb HD 3450 AGP pedig 12 ezer forint újonnan, az pedig fele olyan erős sincs, mint a HD 3650 DDR2-es változata, a GDDR3-asról meg nem is beszélve. Szóval ha használt kártya is játszik, akkor tudsz olcsón erősebbet szerezni.
A Hardveraprót megnézve még HD 4650 AGP-t is találtam 15 ezerért, az meg a HD 3650-nél 2x erősebb minimum. Székesfehérvárra szűkítve a keresést, meg ezt a HD 4650 AGP-t találtam 17 ezerért: Klikk! -
Vargnatt
tag
válasz
Badman 4ever #362 üzenetére
Na jó, de 3650-est egyrészt talán már nem is gyártanak, ha gyártanak, akkor se nagyon találtam fehérvári boltban, márpedig sürgős lenne, és nem szeretném postára bízni a dolgot, és ha még volna is, valszeg legalább 8-10 rugóval többe kerülne, az meg már erősen túl van az erre szánt keretemen.
Amúgy biztos jobb, legalábbis ez alapján annak tűnik: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=582&card2=562 Viszont amúgy se vagyok pl. túl nagy gamer, csak jó lenne, ha legalább a 4-5 évvel ezelőtti játékok is nem azzal köszöntenének, hogy Shader Model 2 támogatás híján el se hajlandó indulni a telepítő...
Az eddigi kártyámhoz képest meg szerintem már a 3450-es is bőven fog nekem kellemes meglepetést okozni a teljesítményével. A csöndesség is fontos szempont továbbá, és az összehasonlítás szerint a kisebb csendesebb is.
-
pigsty
aktív tag
de szép, hogy a magyar és nemzetközi ASUS portál szerint is 2009.10.20-ban volt utoljára driver frissítés Win7 32 alá, egy bétát listáz ki.... közben pedig van kb 2010-es stabil, még AGP fix is az Ati(amd) lapján...
a ventije, az a szaros 2 tűs gány kezd elszállni, ma este majdnem megsült. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Vargnatt #361 üzenetére
HD 3450 AGP-ről nem tudok nyilatkozni, de HD 3650 AGP-t gond nélkül tudtam működésre bírni Ubuntu 11.04 alatt. A HD 3450 AGP-t azért nem ajánlom én se, mert gyenge kártya.
A tápos kérdésre válaszolva, én egy 300 W-os táppal használom a HD 3650 AGP-t, ami többet fogyaszt, mint a HD 3450 AGP.
-
Vargnatt
tag
A helyzetem a következő: most halódik az előző ATI Radeon 9550-em, 6 év után, és ahogy elnéztem a közeli üzletek ajánlatait AGP-s kartyák terén (mivel sajnos PCIe-nek híre-hamva nincs az alaplapomon), leginkább ez a masina tűnik esélyesnek utódként: ASUS Radeon AH3450/DI/512MD2 512MB DDR2 AGP 8X Low Profile
Mivel Windows XP-t és Kubuntu 10.10-et használok jelenleg felváltva, ezért a kérdésem az lenne, hogy hogy muzsikál ez a kártya Linux alatt? Kell vele valamit mókolni, hogy rendesen működjön, vagy out-of-the-box viszi pl. a KWin 3D-s effektjeit is?
Csak azért kérdem, mert pl. itt elég erősen le akartak beszélni róla valakit, és nVidia irányba terelni. Nekem viszont különösebb gondom nem volt a jelenlegi ATi-vel sem Linux alatt, bár igaz, hogy néha elment a video output, se szó, se beszéd, de elképzelhető, hogy az csak a halódás korai jele volt már.
nVidia-s kariból ez lenne egyébként még esélyes: Gigabyte GV-N62-512L 512MB GDDR2 AGP
Viszont ez utóbbi kisebb felbontást tud, valamint DirectX-ből csak a 9-est, OpenGL-ből csak az 1.5-öt támogatja, míg az ASUS a Dx 10.1-et és OpenGL 2.0-t.
Valamint az is felmerült bennem, hogy a 350W-os tápom elegendő lesz-e a Radeon 3450-esnek? A minimumnak 300-at írnak, ajánlottnak 400-at, szóval elméletileg gondolom el kéne ketyegnie vele.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Stateboy
csendes tag
Sziasztok, van 1 ASUS AH3450 ( HD ) 256mb agp-s vidikarim. És azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nem tudjátok mitől lehet az hogy minden cuccát felraktam a gépre,viszont az az 1 baj van vele hogy, minden kékes színü.. tehát ami fehér,az kékebb.. ezáltal ami piros lenne ,az fekete.. ami zöld lenne az sárga...
Help!!!!
-
Burwor
tag
válasz
sonicman89 #357 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Radeon_R600
Ahogy írja, a mobility mindent támogat, amit a normál is. Tehát DX 10, Shader Model 4.0 és teljes OpenGL 3.0 támogatás.Illetve ha valamelyik újabb 55nm-es chippel van szerelve (RV670, RV635 vagy RV620)akkor DirectX 10.1 és Shader Model 4.1 (ez nem tom Mobilityre is igaz-e, nekem ilyen van az asztaliban.)
-
Burwor
tag
Sapphire 3450-es kártyámhoz szedtem le friss CCC-t. Aki szintén belevág, az előtte uninstallálja az összes ATI drivert/szoftvert, törölje a C:\ATI mappá(ka)t és a program files-ből is az összes ATI mappát és csak utána kezdjen neki az installálásnak (néhány rebootba bele fog kerülni). Így elkerülheti a "Couldn't install" és hasonló üzeneteket
-
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek
Nekem van egy mobility radeon hd3450-es kártyám, annyit tudok róla, hogy 256MB.
Viszont többet szeretnék tudni, például hogy melyik directx verzióval működik jól. Arra is kíváncsi lennék, hogy ez a kártya támogatja-e a Pixel Shader 2.0-t?
A segítsége(ke)t előre is köszönöm. -
MMIX
addikt
válasz
BalazsKKa67j #354 üzenetére
Hogy lehet-e azt nem tudom. Nem volt még Mobility Radeonos notebook-om.
Érdemesnek nem érdemes szerintem, mert a 3470 a 3450 gyári tuningolt órajelű változata.
Ha lehet is még tovább egy picit turbózni, attól még amihez kevés volt utána is kevés lesz.
Az akkumulátoros üzemidőt meg csökkenti feleslegesen. -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! Lehet/érdemes-e egy 3470 es kártyát turbózni? ha igen akkor milyen megoldást ajánlatok hozzá? Egy Lenovo R500 -ban lenne a kártya.
Előre is köszi.
Üdv! -
MMIX
addikt
válasz
Asus AH3450 #352 üzenetére
-
cirkus
aktív tag
az AH3450-hez milyen AM2-es alaplapot (ocsó) ajánlotok ??
-
cirkus
aktív tag
hy, az AH3450 -hez, egy ASROCK alaplapot veszek, amelyik vga slotja 1.5 voltos, valahol mintha azt olvastam volna, hogy ennek a karinak 3.3 volt kell ... ez igaz ??
-
Goczy
csendes tag
válasz
gagyigeri #345 üzenetére
nekem is ASUS ah3450-em van egy 512-es
win7 alatt csak is az alábbi driverrel ment :
"10-6_agp-hotfix_vista_win7_32_dd_ccc" 61,9 Mb -
gagyigeri
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ASUS ah3450-em van. AGP-s. Már kipróbáltam az összes amd-s hotfixes, és az az ASUS oldaláról letölthető meghajtóprogramot WIN7 alá, de feltelepítés után egyik sem megy. a gép szabványos vga módban megy csak.
Van valakinek jó meghajtóprogramja 32 bites win7 alá? -
Anubis_9
addikt
Valaki tudna esetleg ebben segíteni?
Hálás lennék! -
danekdt
csendes tag
Sziasztok,vettem egy hd3450-es kártyát az a problémám vele hogy beraktam,bekapcsoltam a gépet meg is jelent minden,feltelepítettem a cd-n lévő drivert meg a catalyst,de azt írja ki hogy a jelenleg aktív GPU nem támogatott, meg olyat is ki irt hogy valami gondja van a driverel,leszedtem a netröl az újabb drivert meg másik catalyst de azokkal sem jó,de eddig csak úgy jutottam el hogy nem indítottam újra a gépem vagy ha újra indítottam akkor VGA-módban elinditva letöröltem a drivert mert ugyan is amikor belépne az XP-be kikapcsol a monitor és semmi,illetve akkor is kikapcsolja a monitort ha bármilyen módban akár VGA akár csökkentet modositok a felbontáson.ez miért van?mi a megoldás erre? amugy PCI-e foglalatos 512mb-os a kártya a válaszokat elörre is köszönöm
-
Tomk0
csendes tag
Sziasztok 1 nagy segítségért fordulok hozzátok. 1 olyan kérdésem lenne , hogy én most vásároltam 1 ATI Radeon HD 3450 es videó kártyát és a drivert nem tudom feltenni Windows 7 re(azt írja hogy csak xp/2000 winre készült amit gyárilag adnak hozzá) és nem is nagyon találok frissítést mit csináljak? Előre is köszönöm a segítséget.
-
camino
tag
Most komolyan! Látott már valaki AGP-s Asus AH3450-et Windows 7 alatt rendesen működni? Itt szívok vele 2 napja. Az előző kártya is jobban működött win 7 alatt, mint ez, pedig az csak egy 9600 pro volt. Próbáltam már az Asus honlapjáról, és az Ati oldaláról letöltött drivereket is. Nem hiszem el, hogy nincs hozzá egy normális driver! Ennyit az Asusról
Szóval a problémám:
Néha elmegy a kép, majd vissza: "A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt." hibaüzenettel. Átolvastam a témát, láttam, volt másnak is ilyen gondja, de a megoldást sehol sem találtam. Arra már rájöttem, h általában akkor csinálja ezt a hibát, ha egy ablak méretét változtatom.
Valaki segítsen mert kivágom az ablakon.... -
Badman 4ever
őstag
Az ATI-s és az ASUS-os meghajtókat is próbáltad? Ezt az ASUS-os Catalystet próbáld ki: ASUS Catalyst 8.65 Beta Windows 7
-
pigsty
aktív tag
nekem is pont hasonló problémám volt.
Win7-et felraktam.
epox lapos gép, agp hd3450 ASUS kari. minden driverrel (tényleg, agp fixet, mindent végigzongoráztam, ha jól láttam, ehhez a VGAhoz win7 alá csak béta driver van) kékhalál boot végén. ennyi. sajnos 1-3 évente egész konfigot ki kell cserélni, ha a korral akarsz haladni.így jelenleg is 32bites XP van a gépen, win7-el csak a win általános drivere megy, azzal meg 800x600 felbontás van, minden extra nélkül.
-
Xine
csendes tag
üdv
olyan problémám lenne hogy egy asus m51kr laposom van ati hd 3470 es videókarival
de minden játéknál ha 1280*1024 szeres felbontásnál kisebb felbontásra állítom a játékot akkor nem teljes képernyőn jelenik meg a játék hanem a monitor oldalai az alja és a teteje fekete, és középen kis méretben jelenik meg a képernyőn. De ez szinte minden játéknál így van
ugyanez van az alap drivernél is és a legújabbnál is hiába raktam fel a legújabb drivert az sem használValaki ha tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
-
gyraph
tag
Sziasztok !
Egy régi gépbe vettem egy Sapphire Radeon HD3450-es AGP-s kártyát, passzív hűtéssel.
Az a problémám, hogy mindegy, hogy melyik agp hotfix-es drivert teszem fel, egy idő után lefagy a gép. Három különböző drivert próbáltam...a legújabbat, egy kb. fél évvel ezelöttit, és egy kb. 1 éves drivert. A végeredmény ugyanaz...fagyás, de már win inditásnál is néha kékhalál.
A különböző driverekkel az Everest más és más hőmérsékleteket mutat alapjáraton : 67-80 c° között...
driver nélkül nem fagy a kártya, a hőmérséklete 80+c°... Az a gondom, hogy a régi kártyát /mx400/ pont azért cseréltem le, hogy a Win7 teljes pompájában (Aero stb.) tudjon müködni, szépen a driverével . Vga csere után Win reinstall volt.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ilyen, vagy hasonló kártyával. Melyik drivert használjam, stb. ? Kezdek bekattanni. Utálok visszavinni hardvert, de tényleg nincs más lehetőség? -
pschio
őstag
-
Speirs1944
csendes tag
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy Laptopom melyben ATI Mobility Radeon HD 3470 VGA van!
Igazi problémám a Bad Company 2 játéknál jön elő!PErsze tudom,hogy ez a gép és adottságai nem kimondottan ilyen játékhoz van de a követelményeknek elvileg megfelel.
A játék rendesen megy...se nem szaggat se hasonló gondom nincs!Viszont egyes textúrák feketén villódszódnak,eltünedeznek pillanatokra, néhol látom a tárgyak vonalait ahol rombolhatók és esetekjben átlátok a falon!Magyarúl játékra, szórakozásra alkalmatlan!
a legújabb Catalyst van rajta(10.5) minden software frissítve van ami csak kellhet hozzá:S
Szerintetek mi lehet a gond?A BC2 nem támogatja a laptopokat de azt írja ettől még futni fut rajta!Egyszerűen csak gyenge ehez a játékhoz a VGA-m?Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv:Speirs1944 -
koszono00@
csendes tag
Helo.
Szerintetek miért van az hogy az Ati Radeon HD3450-videokártyámnál Windows 7 alatt, mikor be van kapcsolva az Aero akkor 2048*1024 ben néhány perc után elmegy a képernyő és ha visszajött, akkor a tálca felett ez a felirat van írva egy buborékban: "Az Ati videoillesztő nem válaszolt és utána helyreállt." Utána ez megy végig. Szerintetek hogy lehet helyreállítani, mi lehet a hiba okozója? Légyszííííí segítsetek!!!!!!!!!
Please! -
nandon
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Elvileg minden 3450-es gpu-val szerelt videókártya tudja a Hybrid Crossfire feature-t. Ez a gyakorlatban is így van? -
dj kenlo
csendes tag
HAli mindenkinek!
Szerintem bárki segítsége jól jön a következő problémámhoz!
Eddig windows xp-t használtam! és van egy Ati Radeon 9200 SE AGP csatis videókarim!
Na mármost XP-re találtam hozzá illesztőprogit de ott lassú volt...
Most windows 7-et használok mert nagyon pöpec és gyors is de viszont nem találok hozzá az égen se illesztő programot...A lemez sajnos kilőve mert már régen nincs meg....
Ha valaki tud segítsen mert igy se Aero felületem nincs és még játszani se birok
A gépem egy AMD Athlon (XP) 2500+ 1Gb ram és ugy az ati
a válaszokat előre is köszönöm -
Seikai
aktív tag
Hali! Van egy asus notim és egy radeon hd 3470x2-es hybrid csücsül benne.
Nos amíg a win 7 bétáját használtam az csodásan felismerte a kártyát és mindkettőre magától felhúzta a drivert.
Most win 7 ultimate 32 bites van rajta és csak az egyik (integrált hd 3200-ast) ismeri fel a másikra (3470) viszont nem telepít fel drivert így az az eszközkezelőben is felkiáltó jeles lett
driwer sweeperezés + c 10.3 nem segít manuális driver telepítés sem segít mert 101-es errort ír ki ( nem sikerül a telepítés a másik kártyára ).
már mindent kipróbáltam de lövésem sincs miért nem megy a 2 kártya ....
volt itt egy arc ph-n aki végre megoldotta az ügyet de bannolva lett
pech nekem
Vkinek van ötlete ?
-
kiskamu
csendes tag
Ujonnan vettem egy asus laptopot egy ati radeon HD 3470-es videokartyaval, de az asus oldalán csak Vista driver tölthető le, nekem pedig Xp-m van. Nem megy fel, catalyst szintén nem akarja megadni magát. Azt írja ki, hogy nem kompatibilis, vagy valami ilyesmit.
Ha vakinek akad valami ötlete, megköszönném. -
illes14
tag
Windows 7 alatt működik rendesen szerintem ez a kártya!
-
kranyi
csendes tag
Hogy lehet ennél a videokártyánal előcsalogatni az aerot windows 7-nél? Egyszer elöjöt ujrainditottam azóta nem jó. :S
-
coni76
csendes tag
felraktam a 32 bites verzios catalystot új játék viszonylag jól fut a kis gépigényű meg rángat.
-
coni76
csendes tag
Sziasztok!
Segitség kellene. Van egy ati ah 3450 videó kártyám win 7 alatt, felraktam minden létező drivert hozzá. Müködik de játék alatt belassul mint az atom. Jaa agp-és.Segitsetek ha tudtok.
köszönöm -
MMIX
addikt
válasz
koszono00@ #315 üzenetére
-
koszono00@
csendes tag
Köszi a választ. Megnéztem a Sapphire honlapját,de nincs driver agp kártyához. Csak pci-e kártyához van. Szerinted ez nagy baj?
-
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Nemrégiben kaptam egy Asus AH3450-est (AGP, 512 MB).
Az alaplap sajnos nem mai darab (MSI PM8M-V H, P4 3,0 GHz, Windows XP Professional), de működik vele. Emellett van egy tunerkártya is (Leadtek WinFast TV2000 XP Expert PCI) a gépben.
Ha mindkét kártya be van dugva, úgy tűnik összeakadnak, a 3450-esen keresztül nincs jel (sem digitális, sem analóg), már a bejelentkező képernyő is sötét. Ha az alaplapi VGA-kimenetet (VIA/ S3G) használom, akkor természetesen van jel.
A BIOS a legutoljára elérhető verzió az MSI-től, de sajnos már az sem tegnapi kiadás.
Van-e esetleg valakinek valamilyen ötlete, mit lehetne tenni?
BIOS-beállítás vagy más dolog szóbajöhet-e?A segítséget előre is köszönöm.
-
Burwor
tag
válasz
koszono00@ #312 üzenetére
Na ilyen nekem is volt, de nem emlékszem mi volt a megoldás. Ha más nem megy akkor vagy a CD-n lévő illesztőprogramot használd, vagy a márkájának megfelelő honlapról szedd az driver (pl Sapphire)
-
koszono00@
csendes tag
Hi!
Nekem az a problémám az Ati Radeon HD 3450 videokárgyával, hogy Windows 7 alatt 1280*1024 felbontásban egy 5 perc után sokszor elmegy a kép. Utána a tálcánál egy buborékban ez a szöveg jelenik meg: " A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt." Szerintetek az lehet a baja, hogy Windows Vista drivert tettem fel? Nem találtam Windows 7 drivert hozzá. Ha valaki tudja hogy mi a probléma, kérem irja le le! Arendszerem 32 bites ha ez lényeges lenne. Választ megköszönném! -
MMIX
addikt
Helló!
A múlt héten vettem egy Sapphire HD 3450 512MB AGP kártyát egy Athlon XP (Barton), VIA KT600 (AGP8X) gépbe. Eddig hibátlanul működik. Dobozán ez van: AGP 8X (0.8V) AGP4X(1.5V) vagy universal AGP bus (8X/4X). A HD 3450 nem egy izom kártya, de szerintem az 1.7-es Celeron már kevés lenne neki. Nagy gyorsulás nem lenne.
-
CASper666
tag
Hali!
Nekem 9800 Pro volt előtte az egyik gépben, és abban nem ment a HD 3450.
Nagy valószínűséggel csak 8x-os AGP slotban használható!Ha még így is venni akarsz, nekem van egy eladó.
Kb 2 hónapja vettem, de 1 percig nem volt még használva, csak kipróbáltuk az üzletben, miután az itthoni gépben meg se moccant. (A tesztgépben hibátlanul ment) -
kovacsp
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Azért regisztráltam ide, hogy érdeklődjek !
Kinéztem magmanak ezt a tipusú Videokarit, és eddig viszonylag jókat hallottam róla. Na már most a következő lenne a helyzet.
Van egy közel 6 éves gépem ,amiben van egy Ati RAdeon 9200-es 128-as MB 128 bites VGA, ami 4 x agp beállitással megy. A 9200-es karimnaka dobozán rajta van , hogy képes idézem: 4/8xAGP felirat.
Ha jól seljtem ez Ati RAdeon HD 3450 kártya már 8x-ra képes menni.
Más fórumokon utána néztem, hogy a 4x-es slotba be le lehet tenni 8-sat is. Állitólag !
Kérnélek benneteket, aki már találkozott hasonló problémával segitden mert jó lenne, új gépre nincs pénzem és csak vga-t szeretném cserélni erre.Gépem adatai: Intel Celeron '1,7 Ghz, 1,5 Gb RAM (133 Mhz), ATI radeon 9200-es VGA, VIA P4M266 chipset
Valaki megtudnánézni a leirásában vagy a dobozán, hogy tudja e kezelni a 4x agp foglalatot az ATI radeon 3450-es , azt nagyon megköszöném.Köszike
-
killergyuszi
tag
sziasztok!
van egy gépem...
nemrég lett bele véve új videókari (asus ah3450 256mb) de mióta bennevan rosszabból mennek a grafikai dolgok mint ezelőtt (mielőtt egy gforce fx5200 volt benne)
pl. az fx 5200 idején fel volt rakva a fifa08 semmi gond nem volt, most a 3450-el akadozik...
az alaplap p4i65g proci celeron d 320 2,4ghz 768mb ram
ötletek?
előre is köszi üdv. -
janika921102
csendes tag
Jah és még azt szeretném megkérdezni hogy AZ ASUS AH3450 hez honnan tok leszedni friss új drivert??????????a válaszaitokat előre is köszönöm!!!!!!!!BY.sziasztok
!!!!!!!!!
-
janika921102
csendes tag
ILyen cuccok vannak a gépemben!!!!!!!!!!
-
janika921102
csendes tag
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy van 3 egyASrock p4i65g-s alaplapom egy Intel Celeron D 315, 2266 MHz (17 x 133) processzorom,1gb 400 MHz ramom és egy Asus ah 3450 es 512 mb-os videokártyám és hogy azon milyen játékok futnának el közepes vagy full grafon ??????És kérem hogy írjátok le a játékok neveit is amit tudtok biztosan hogy menne a gépemen !!!!!nagyon szépen megköszönném előre is !!!!!!!!!SZIASZTOK
-
KissP
tag
Pontos választ sajnos nem tudok adni, de elég közeli a teljesítményük azt hiszem.
Az ATI mellett állhat, hogy naprakészebb. -
KissP
tag
válasz
djculture #300 üzenetére
Mostmár tudom, hogy ATI-éknál így működik a logika.
A dobozokra egyébként azt írják rá, hogy 8x os AGP támogatás. Tehát profi módon a kártya képes ezzel a sebességgel ketyegni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy lassabb foglalatban nem működne a kártya. Sőt szabvány szerint semmi akadálya nem lenne ennek. Nvidiáéknál még nem is hallottam ilyet.
de azt hiszem meg kell tanulni a mai marketingesek agyával gondolkozni.
Profit az legyen, a többi le van kakilva.
Egyébként a többi ATI kártyával is ennyi driver probléma van mint ezzel? -
Gallac
senior tag
hahó! ez a típusú Ati kártya gyengébb, mint a Geforce 6600 Gt ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest