Aktív témák
-
Seelaard
tag
Az új 4850-nel fagy a gépem 3d alatt. Ezelőtt semmi baja nem volt. Felraktam a 8.7-es drivert, majd a hotfixet hozzá.
Valami ötlet?Szilárd
-
Seelaard
tag
-
Seelaard
tag
válasz Razermazer #16443 üzenetére
Átrakom majd egy másik gépbe, hogy kiderítsem, valami kompatibilitási probláma van-e?
Szilárd
-
Seelaard
tag
Nem tud valaki egy alternatívát a catalyst driver helyett 4850-hez?
Szilárd
-
Seelaard
tag
Hosszas kínlódás után sikerült rájönnöm mi volt a baja az Asus 4850-esemnek (miért indította újra a gépemet). Nemes egyszerűséggel nem bírta a gyári órajeleket. Kicsit visszavettem a frekiből és máris minden tökéletesen működött. Természetesen a boltban szó nélkül kicserélték a kártyát egy MSI-re. Ez tökéletesen működik.
Ezt csak érdekességként írtam le. Ha esetleg valakinek furcsa dolgokat produkál a kártyája érdemes ezt is bevenni a lehetséges hibák listájára.Szilárd
-
Seelaard
tag
Ezúton közlöm a világgal, hogy a hd4850-emre felszereltem egy zalman vf900 hűtőt, mert a gyárit kicsit hangosnak találtam. A műtét sikerült, a páciens még mindig életben van.
Terhelés alatt 68 fokig kúszik fel hőmérséklete (szemben a gyári 89 fokkal), ha zalman minimum fordulaton van. Márpedig úgy lesz használva, hogy halk maradjon. Azért a vf900-at választottam, mert 5K-ért újonnan hozzájutottam a ph-n és valahogy, az ilyen rendszerű vga hűtők nagyon jó hatással vannak az alaplapomra (már többször tapasztaltam a variálások folyamán), mert most annak is alacsonyabb a hőmérséklete.
Komplikáció volt a műtét közben, mert amikor elindult az új hűtőm iszonyatosan kerepelt. Szétszereltem és megláttam, hogy ahol a ventillátor kábele oda van ragasztva a házhoz kifolyt egy csepp ragasztó és hozzáért a forgórészhez. Levágtam és rögtön elkussolt a venti. Úgy látszik Kínában nehéz jó munkaerőt találni, mert kevés az ember.
Ááá... ne is mondjatok semmit, tudom hogy nagyon jó vagyok és mindenki örül neki, hogy végre csendesebb lett a gépem.[ Szerkesztve ]
Szilárd
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest