Aktív témák
-
-
Razermazer
őstag
válasz Seelaard #16442 üzenetére
az enyém Gainward nagyot csalódok ha a kártya a hibás mert a gainward jó gyártó bár eza széria referencia tehát semmi beleszólása nincsen. Nem hiszem számtech ismerősömnél volt egy teljes napig ment rajta minden semmi probléma nem volt nála bár ő is panaszkodott a 8.7-es catalystra. Már van egy érzésem, hogy táp lesz itt a gond most memória tesztnél is csak úgy ciripel na szép.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Razermazer
őstag
válasz Seelaard #16444 üzenetére
szerintem itt az atival van a baj túl friss kártya nem éppen megflelő driver hozzá, és a számítástechikában annyi baj fordul elő ahány gép van. De én vágom is a szunyát befelé szép estét meglátjuk mi lesz a memória tesztelés eredménye.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Forrest Gump
tag
válasz Seelaard #17904 üzenetére
Hát nekem is vannak furcsaságok. Kezdődik ott, hogy már a harmadik 4870-est próbálgatom.
Az első totál rossz volt, oprendszert sem tudtam telepíteni.
A másodikkal már felment a vista, de ahogy felraktam valamilyen drivert (8.7, 8.6), állandóan újraindult a gép. Xp-vel ugyanez.
Most a harmadikkal megy a gép (vista), csak minden 3-4. reboot nem sikeres. Ha vkinek volna vmi tippje, megköszönném.Giga P45-DS4 lapba van, 4X1 giga 1066-os rammal, de 1gigával is volt próbálva, ugyanezek a tünetek voltak. Táp Corsair vx450 (remélem nem az kevés).
Most úgy gépezek, hogy magyarul minden újraíndításnál bevagyok sz....a[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Hardcore café
- SSD kibeszélő
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hálózati / IP kamera
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest