Aktív témák
-
rudi
nagyúr
-i-re nem talált semmilyen kártyát? PCI-s VGAval nézted a -i-t? I, vel kell valamit találnia! Nem 8×AGP-s alaplap (arra mondták hogy nem szereti a flesset bár nekem eddig nem volt az NF7essel gondom)?
Próbáld ki a legújabb Flashrom-ot, www.ocfaq.com downloadjában van egy halom BIOS társaságában, nekem pl. gigabyte kártyáhkoz ezzel lehetett flesselni 1.5ös Atiflashel meg nem hagyta magát még -f (force-val sem) kapcsolóval sem.
Van egy olyan hogy dumpbios (most nemtim pontosan hol láttam, keress rá a netev vagy az 5900XT vs 9600XT topicba mert ott emlegettem), az akármilyen BIOSt ami a RAMba kerül leír a saját könyvtárába Bios.bin fileba. Csinálj booltemezt, autoexecbe dumpbios és rámenti a BIOS-t, nézd meg radedittel hátha kisül belőle valami vagy küldd el nekem mailban.
Jó lenne tudni haverod hogyan járt el amikor ''kinyírta'' a bios-t...
Aktív témák
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest