- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NiMH akkumulátor
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
És megvalami:a 2400+ 2Ghz-es órajeléhez már tényleg gyors DDR-ek dukálnak,különben a helyzet hasonló lesz az sdramos P4-ek tragédiájához..:)
-
_Volkovy_
nagyúr
Aki megtalálja a különbséget a két HSZ között a sorszámukon kívül,kap egy csokit :)
on -
_Volkovy_
nagyúr
Nekem volt 850-es,majd 1.33Ghz-es Tbird procim SD és DDR ramos cuccal is.Az SD-t egy Kt7A képezte,a DDR-t egy Kg7.Az sdramos cucc 2000 ponttal kevesebbet nyomott 3dmarkban-de ami a lényegesebb,érezhetően felpörögtek a dolgok ddr-re váltás után.Szerintem mindenképpen megéri ma már a DDR.Használtan egész jó áron lehet kapni.
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem volt 850-es,majd 1.33Ghz-es Tbird procim SD és DDR ramos cuccal is.Az SD-t egy Kt7A képezte,a DDR-t egy Kg7.Az sdramos cucc 2000 ponttal kevesebbet nyomott 3dmarkban-de ami a lényegesebb,érezhetően felpörögtek a dolgok ddr-re váltás után.Szerintem mindenképpen megéri ma már a DDR.Olcsón egész jó áron lehet kapni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- NiMH akkumulátor
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest