Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
És megvalami:a 2400+ 2Ghz-es órajeléhez már tényleg gyors DDR-ek dukálnak,különben a helyzet hasonló lesz az sdramos P4-ek tragédiájához..:)
-
_Volkovy_
nagyúr
Aki megtalálja a különbséget a két HSZ között a sorszámukon kívül,kap egy csokit :)
on -
_Volkovy_
nagyúr
Nekem volt 850-es,majd 1.33Ghz-es Tbird procim SD és DDR ramos cuccal is.Az SD-t egy Kt7A képezte,a DDR-t egy Kg7.Az sdramos cucc 2000 ponttal kevesebbet nyomott 3dmarkban-de ami a lényegesebb,érezhetően felpörögtek a dolgok ddr-re váltás után.Szerintem mindenképpen megéri ma már a DDR.Használtan egész jó áron lehet kapni.
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem volt 850-es,majd 1.33Ghz-es Tbird procim SD és DDR ramos cuccal is.Az SD-t egy Kt7A képezte,a DDR-t egy Kg7.Az sdramos cucc 2000 ponttal kevesebbet nyomott 3dmarkban-de ami a lényegesebb,érezhetően felpörögtek a dolgok ddr-re váltás után.Szerintem mindenképpen megéri ma már a DDR.Olcsón egész jó áron lehet kapni.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest