-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
válasz
Hydra SR #488 üzenetére
az andromédát lehet latni es az mar nem mi vagyunk
"évmilliókkal ezelőtti múlt"
elméletileg ha olyan messzire néznénk ahonnan a fény annyi idő alatt ér ide ahány éve az ősrobbanás lehetett akkor látnánk mi volt akkoriban? vagy nincs olyan messze már semmi? miért nem csinálják ezt? nincs még olyan technika? eltrakarná azt a sok közbenső ojjektum? vagy alapból csak elméleti sikon megy? -
ottkar
addikt
válasz
Hydra SR #488 üzenetére
Tejút
(Galaxia, Isten-, Jézus-, Jakab-, Hadak-útja), az égnek az a fehéres sávolya, mely számtalan csillagból, csillaghalmazból, kisebb-nagyobb ködfoltból állva és közel egy legnagyobb kör mentén haladva, az ekliptikát az Ikreknél metszi "Akkor ez a leírás is rossz pedig nem én írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Synco vlogger kit 1
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest