- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
MrThompsoN #40104 üzenetére
Van egy szemre ugyanilyenem a Güde jóvoltából. A motor az príma. Indukciós, csendes, hővédelemmel ellátva, és jó kis krafttal bír - azért nem kell erőlködnöm, hogy megszorítsam, de évtizede évente több m³ 30-as bükköt szélezek vele. Ami Téged érint, az két dolog:
- A motor emelője nem bírta sokáig. Lerágta a menetet magáról. Vesződéssel, de sikerült erősebb anyaggal pótolnom, javítanom, azóta jó.
- Kapott egy Freud fűrészlapot, menten táltossá vált a gyári laphoz képest.De:
Nekem azért szimpatikusabb az eredeti elgondolásod, mert akkor minden olyan rajta, amilyennek megálmodod, ha nulláról építkezel. Ha már úgyis költesz rá ugyanannyit.Láttam néha ilyen motort occón újat, bontottat, amit a raklapos gépekkel kupeckedők kínáltak a jófogáson. Lehet, hogy tőlük baráti áron beszerezheted a teljes szerkezetet is - utána köll nézni.
-
Soká
senior tag
válasz
Tapasztalatom sajnos nincs, de felettébb érdekel a projekted! Számolj majd be a tapasztalataidról! Ha tudsz, azért érdeklődj utána annak, hogy az a motor milyen minőségű!
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Akkor én a 2000 W-os Toolsont a Bauhausban ajánlanám inkább, ami állítólag van legalább ilyen jó (Az asztal kiképzése más, de ha úgyis bontod...) . (De olcsóbb!)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest