Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
thyeby #50365 üzenetére
Köszi! Ami a Te fotódon szerepel, az nem tudom, mi a csudára való, nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy ez inkább megtévesztés, mert egy fúrónak mindig csak a "hegye" az ami dolgozik. Az, hogy ezt végig begyémántozták, kicsit olyan mint a sütemény, amit végig porcukroznak. leginkább csak akadályozza a "forgács" továbbhaladását.
Én egyébként ilyenre gondoltam:
https://www.perfor.hu/gyemantfuro-vizes
Egyébként a vasat is viszi szerintem, csak a hűtését kell megoldani és fontos a megfelelő sebesség és "előtolás". De nem vagyok én ebben szaki. Lehet, hogy csak olyan körülmények között nem csorbulna ki, ami egy fúrógéppel teljesíthetetlen. Esztergálásban is csak a legszebb felületek eléréséhez használnak gyémántlapkás késeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged