Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz Pgabor79 #35385 üzenetére
Szia!
Tibi vagyok, igen.
Nos, a szakértés az túlzás, valamit már kezdek konyítani az ár/érték arányokról.
Ominózus KGS 216 nem a gérvágók ékköve. Nekem húszezret (valahogy így: 70-20=50) akart engedni az árából a kereskedő, mikor életemben legelőször (Régen, nagyon régen volt ez, vagy öt éve.) megbabráltam a Soproni szakkiállításon. Lógott lötyögött rajta minden. Mindösszesen két dolog tetszett rajta. Az egyik, a markolat fogása - kézbeillő, nna. A másik, hogy jó fűrésztárcsát dugtak bele. De hiába. Olyan ez, mint ha a szuzukimba tennék egy 130 lovas BMV motort. Sz@rt se érne benne. Dehogy vettem én meg - addigra már lett némi tapasztalatom metebóból. Megmondom őszintén, hogy nekem ajándékba sem kellene - de tudni kell, hogy rémesen finnyás vagyok gérvágók tekintetében.
Vakarom a kobakom, hogy akkor mit ajánljak helyette? Ennyi pénzért nincs jó gérvágó.
A gérvágók királya a DeWalt. De abból a leggyengébb, legkisebb kihúzható is 120 körül kóstál, és az nem is igazán eltalált.
Viszont ha nem idegenkedsz a használt gépektől, akkor toldd meg ennek a matabónak az árát kicsivel, és repülj rá egy szép példányra. Pillanatnyilag ez a legjobb, amit látok a használt kínálatban, de gondolom, ennyid nincs rá. (Pedig innen felfele vannak az igazi gérvágók.) Legolcsóbban erről a gérvágóról tudok, amiért pénzt adnék.
Próbálj ilyet kifogni használtan, ha nem sürgős a vétel. Többször láttam már 80-100-ért szép egészséges példányt. Jobb egy 200 ezer kilométeres BMV, mint egy nullkilométeres szuzuki. Az ipari szerszámoknak nem annyira a kora számít, hanem az, hogy mennyit fingatták? Van, aki megveszi a jó gépeket nagy elánnal, hogy majd milyen jó lesz barkácsolni vele, az idő meg azt igazolja, hogy nem neki találták ki a barkácsolást. Fillérekért adja el azt, ami egy iparost is évtizedekig kiszolgálna. Ilyet köll kifogni. Már ha van türelmed hozzá.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest