Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ácsszerzet
újonc
Ha már gérvágókról beszéltünk nemrég,egyvalamit tudok ajánlani,Metabot ne vegyetek. Kb egy éve vettem egyet,de már bánom mint a roszseb. Tapasztalataim szerint a metabo inkább a fémipari gépekben tud,tudott maradandót alkotni. Sarokcsiszolói,akkus fúrói nagyon jók,de a faipari gépei valahogy nem akarnak összejönni. Faiparban szerintem a dewalt most a legmagasabb színvonalú. Amerikai gép,és mint köztudott,amerika a fára épült. Én sajnos a magas ár miatt nem tudok dewaltot venni,de ha tehetném dewalt gérvágót vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest