- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz vito555 #76243 üzenetére
Az Y kabelnel ezt írják.
Az átalakító segítségével számos USB tartozékot csatlakoztathat az OTG-képes telefonokhoz. Úgy tervezték, hogy flash memóriákat, billentyűzetet, egeret, külső merevlemezt, kártyaolvasót és más eszközöket csatlakoztathasson az OTG mobiltelefonokkhoz.
Igen egy aktív HUB kell oda külön tappalBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
blakey
titán
válasz vito555 #63575 üzenetére
Továbbra sem tudom, hgy beállítottad a megfelelő renderert vagy sem? Nélküle simán benne van, hogy nem tudja lejátszani. Ajánlottam az UMS-t (Universal Media Server) ami esetleg megoldás lehet, itt van lehetőség a nagyon buta DLNA-képes TV-t is használhatóvá tenni, korábban a buta Toshiba simán lejátszotta azokat amiket nem tudott volna, igaz, hogy transzkódolása van a háttérben de ha gépen fut az UMS akkor nem gond. Eltérő esetben és mindenképpen külső lejátszó ajánlott. Ajánlottakat minden héten többször leírunk így olvass vissza néhány hsz-t vagy menj át az Amlogic topikba és olvasd el az összefoglalót, érdemes.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz vito555 #63568 üzenetére
A Serviio lejátsza az mkv-t, sokat használtam, de beállítottad a megfelelő renderert? Ha DLNA-n buta a TV akkor talán az UMS tudna segíteni rajta.
A Plex/Emby másképp működik, DLNA részük gyengébb a Serviionál de aki ezeket használja az a klienst is telepíti.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
univerzita
addikt
válasz vito555 #63571 üzenetére
Én Servio-t nem használtam úgyhogy nem tudom megitélni hogy mennyire más mint a Plex. Agy darabig használtam a Plex -et de mivel nálam a átkodolás be volt kapcsolva nagyon terhelte ő pc -t. Most vettem egy média lejátszót úgyhogy ezen keresztül hálózatról megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield V
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...