Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz Gergőke88 #70323 üzenetére
Volt alkalmam Dune Realboxot használni ami tökéletes készülék csak volt benne NEKEM hiányosság. amit nagyon szerettem benne Iso-ból és mappából lejátszotta a Bluray tartalmakat. Sokan nem értik mi a jó menüs filmekben? Feeling mintha eredeti korongot néznél
X96max eszközöm van ami kb 14000 Ft körül van ami konkurense lehet olyan lejátszóknak amik nem képesek lejátszani menüvel az isokat. Nekem egy kicsit hátrány, hogy a távirányítón nincs direkt felirat megjelenítő hanem lépegetni kell párat.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Gergőke88 #70323 üzenetére
BD-ISO menüvel? Mert ez ugyebár fontos. Ha nem kell menü van dögivel ajánlat. Pl: X96 Max plus vagy s905x3 társai. 4/32 GB-tól felfele. Továbbiak itt olvashatóak.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz Gergőke88 #33531 üzenetére
Kiadja, ahogy TrueHD esetén a beágyazott Dolby Digital sávot is. 100k alatti médialátszók esetében legjobb kép és hangminőségről az A-400 estebében beszélhetünk, de minőségi sztereót talán csak az A-410 nyújthat. Elvileg év végére ígérték, amiből ugye nem lett semmi, talán érdemes lenne kicsit kivárni.
-
BBéci
legenda
válasz Gergőke88 #32704 üzenetére
Kétlem, hogy látnál köztük különbséget, de a MED kezelhetőségétől én idegbajt kaptam Dune után. Azóta megint Dunét használok és kisimultak a ráncaim.
Szerintem, és pont erről beszéltünk a hétvégi Audio & Vision SHOW-n több kiállítóval, forgalmazóval, a 3D hónapjai meg vannak számlálva. Idén senki nem demózott 3D-vel, míg két éve szinte mindenki azzal nyomult.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
206 cc
senior tag
válasz Gergőke88 #27350 üzenetére
hmmm...én sem szívesen veszek használt cuccot új áron,de ha a két műanyag fólia a hiba nem biztos hogy vacakolnék vele...
Lehet aki csomagolta csak levette a raktári polcról és kiküldte neked....a doboza le volt ragasztva,mert akkor az hibázott aki visszavette...
anno nálunk is volt hogy visszavett terméket adtunk el,de ilyenkor felhívtuk a vásárló figyelmét és adtunk hozzá vmi ajándékot,kedvezményt...a visszavételnél persze le volt ellenőrizve hogy hibátlan és minden tartozéka megvan...kivétel apróbb csomagoló anyagok...és utána meg volt jelölve a doboz hogy már bontott...[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Patice
Topikgazda
válasz Gergőke88 #27326 üzenetére
"Dune D1-em van, szeretnék lejátszani rajta egy albumot, de szüneteket hagy számok között. Hogy tudom ezt kiküszöbölni?"
Egy trükköt alkalmazok erre: legyen a mappában legalább egy kép a számok mellett (mondjuk egy borítókép) és amikor "Play"-t nyomsz, akkor rá kellene kérdeznie, hogy hogyan akarod lejátszani.
Válaszd a"zenelejátszás képnézegetés mellett" opciót és így nekem folyamatosan játssza le az albumot.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Atiezredes
csendes tag
válasz Gergőke88 #22905 üzenetére
Ha már veszek mostanában, akkor jó lenne, ha tudná a 3D-t. A Dune DUO-val szemezgettem tavaly, de árban a base 3D olcsóbb és eddig úgy olvastam, hogy elég stabilan megy. A popi A-400 képminőségét dicsérgetik, csak nem tudom, hogy lesz-e látványos különbség, főleg, hogy a Dune base 3D-t átkergetném egy Onkyo TX-NR818-ason, amiben van egy HQV VIDA VHD 1900 VX chip képfeldolgozásra. VXP lehet hogy jobb, de nem igazán tudom, hogy mennyire érezhető a különbség. DUNE BASE 3D jobban tetszik pofára, meg funkciókban, de a képminőség, stabil lejátszás, merevlemez fiók és a full HD 3D képesség a legfontosabb, ami alapján eldöntöm.
-
blakey
titán
válasz Gergőke88 #21180 üzenetére
Alapból nem, de ott a paragon ntfs, tuxera ntfs (szerintem ez a jó) és van valami ingyenes ntfs-3G+MacFuse. Lehet írni, olvasni, formázni. Évek óta mac-el használom, semmi para. Kérdezz ha nem megy valami. Google is sokat segít.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
robi-k
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest