- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #70817 üzenetére
akkor mihez képest ég és föld - Ha egy HDR videót nézek és mellette ugyan az a videó meg van DV-ben akkor igen sokkal jobb, szebb a kép. Én csak mezei felhasználóként tudom ezeket és ez a tapasztalom. Ugye még ott a HDR10 ami szintén jobb képet ad mint a sima HDR. Mivel LG TV van így a HDR10+ nem játszik ez ügyben nálam.
Ha a HDR10 és a Dolby Vision is referencia szintű valamint ................ Nagy valószínű, hogy DV jelre más beállítást használ a TV, másra nem tudok gondolni.
Igen igaz sok kavar van az elkészítéseknél. A fentebb írt Matrix DV egy nagyon elfuserált relase szvsz.
Más: Hab a tortán, hogy a TV-n nem is látja magát a mappát amiben a videó van. Átmásoltam a semplet egy másik mappába és onnan tudtam elindítani ami a C8-n csak HDR volt. Mitől nem látom a mappát? A többi videó mind látható.
lenox - Köszi a részletes magyarázatot. Mint írtam én csak egy mezei néző vagyok, ilyen mélyen nem tudok de nem is nagyon akarok bele menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged