Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
kisgyerek85 #13788 üzenetére
saját oldalukon 100dolcsi volt, a paypalt úgy néztem hosszadalmasabb procedúra után fogadják el, ismerősnek meg sürgős volt.
-
iminet
tag
válasz
Mikorra várható hogy megérkezik ?
Találtam az e-bayen román céget akinél szintén van egreat meg himedia is, normális áron.
Mert én vinyósat vennék de ha ki kell csengetni az áfát akkor nem w2comptól rendelek.Más: Próbált már valaki rákötni ezekre esatan dvd-bluray (pcbe valót, belsőt) meghajtót ?
-
erdoke
titán
válasz
Csak az illetékes hatóság becslését múlik. Fizettem már 165 dollár vásárlás után, amit ráadásul hárman vettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield V
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest