Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Nálam lassan 1 éve szolgál 2db asus o play (egyik hálószoba, másik nappali) vagy egy dlink nas-om is, ez szolgálja ki mind a két lejátszót. Azon kívül, hogy nagyon magas bitrátás film beakadozik (de itt is inkább csak egyes jelenetek) hálózaton keresztül más hibám még nem volt. Ami meg beakad hálózaton azt áttolom a külső vinyóra és arról nézem meg.
Nekem jelenleg playon hd fw van fent a játékoson. Azon kívül, hogy lassúbb a menü kezelése mint a gyári fw-el más hibája nincs. -
kisgyerek85
senior tag
Kérem aki 3 ready projektorral vetít, 3d megjelenítéshez dlp link szemüveget használ és mindezt médialejátszóról teszi meg az jelentkezzen
-
kisgyerek85
senior tag
Tudom. Csak sajna nekem a médialejátszók 100Mbit-esek, a nasonba gigabites ethernet van, de a gyenge vas miatt nem bírná amúgy sem kihasználni.
Mindegy van egy 1TB-os külső vinyóm aztán ezeket a nagyobb cuccokat erről nézem.
Viszont 1080-ba szoktam sorozatokat is nézni és ott még nem tapasztaltam akadozást. -
kisgyerek85
senior tag
Szia!
Hasonló régi 5.1-em van mint a Genius csak ez Orion, de szinte ugyan az mint a régi dht-510 még talán árban is annyi volt anno. Haver olyat vett én ilyen, de semmi különbséget nem hallottunk.
Ezen van analog 5.1 bemenetés én úgy oldottam meg az asus o playem-ről az 5.1-es hangot, hogy vásároltam ebay-en egy ilyet [link]
-
kisgyerek85
senior tag
Ezt ma egy másik fórumon olvastam
Szép napot mindenkinek!
A korábban felmerült aggodalmak, kétségek eloszlatására végeztem méréseket azon személyek megnyugtatására akik féltek a NEO TV "túlmelegedésétől"
A mérő műszer típusa: MAXWELL MT-25 903. Laser class 2. Környezeti hőmérséklet: 21.9 celsius fok.
Alaphelyzetben a készülék bekapcsolt állapotban, 15 perc elteltével a processzor felületén mérve 24.2 celsius fok.
Majd ezt követően végig nézve a "Na'vik " -ról szóló filmet /2 óra 58 perc 09 másodperc/ ismét megmértem a processzor felületének hőmérsékletét, a mért érték 39.3 fok celsius!!!!
Ennek alapján úgy gondolom semmi ok az aggodalomra!!!!
Remélem sikerült mindenkit megnyugtatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Prime Video
- Külpolitika
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Keep Driving teszt
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest