Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisgyerek85
senior tag
Nálam lassan 1 éve szolgál 2db asus o play (egyik hálószoba, másik nappali) vagy egy dlink nas-om is, ez szolgálja ki mind a két lejátszót. Azon kívül, hogy nagyon magas bitrátás film beakadozik (de itt is inkább csak egyes jelenetek) hálózaton keresztül más hibám még nem volt. Ami meg beakad hálózaton azt áttolom a külső vinyóra és arról nézem meg.
Nekem jelenleg playon hd fw van fent a játékoson. Azon kívül, hogy lassúbb a menü kezelése mint a gyári fw-el más hibája nincs. -
kisgyerek85
senior tag
Kérem aki 3 ready projektorral vetít, 3d megjelenítéshez dlp link szemüveget használ és mindezt médialejátszóról teszi meg az jelentkezzen
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Tudom. Csak sajna nekem a médialejátszók 100Mbit-esek, a nasonba gigabites ethernet van, de a gyenge vas miatt nem bírná amúgy sem kihasználni.
Mindegy van egy 1TB-os külső vinyóm aztán ezeket a nagyobb cuccokat erről nézem.
Viszont 1080-ba szoktam sorozatokat is nézni és ott még nem tapasztaltam akadozást. -
-
kisgyerek85
senior tag
Szia!
Hasonló régi 5.1-em van mint a Genius csak ez Orion, de szinte ugyan az mint a régi dht-510 még talán árban is annyi volt anno. Haver olyat vett én ilyen, de semmi különbséget nem hallottunk.
Ezen van analog 5.1 bemenet és én úgy oldottam meg az asus o playem-ről az 5.1-es hangot, hogy vásároltam ebay-en egy ilyet [link][ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Ezt ma egy másik fórumon olvastam
Szép napot mindenkinek!
A korábban felmerült aggodalmak, kétségek eloszlatására végeztem méréseket azon személyek megnyugtatására akik féltek a NEO TV "túlmelegedésétől"
A mérő műszer típusa: MAXWELL MT-25 903. Laser class 2. Környezeti hőmérséklet: 21.9 celsius fok.
Alaphelyzetben a készülék bekapcsolt állapotban, 15 perc elteltével a processzor felületén mérve 24.2 celsius fok.
Majd ezt követően végig nézve a "Na'vik " -ról szóló filmet /2 óra 58 perc 09 másodperc/ ismét megmértem a processzor felületének hőmérsékletét, a mért érték 39.3 fok celsius!!!!
Ennek alapján úgy gondolom semmi ok az aggodalomra!!!!
Remélem sikerült mindenkit megnyugtatni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest