- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz nyurga82 #32283 üzenetére
1. BD, BD ISO, BD ISO 3D (az m2ts a BD -ből kinyert egyik fájl)
2. a BD 50-hez nem piszkálnak hozzá, érintetlen.
3. Ezeket a válaszokat meghagyom másnak, aki jobban szaki.
4. Ezeket a válaszokat meghagyom másnak, aki jobban szaki.
5. BD 50De ha tévedek, valaki javítson ki legyen szíves!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz vlorika #32279 üzenetére
Szia!
Mindenre nem tudok válaszolni egy-két dologra viszont igen:
- Saját tapasztalat, hogy a nagy fájlokat BD ISO, BD ISO 3D, esetleg mkv érdemesebb UTP-n át csatlakoztatva nézni, mint wifin.
- Valahogy csak be lehet állítani, hogy a NAS szervered fix IP-t kapjon és bármikor, bárhonnan elérd, nem?
- NAS + router (akár utpn, akár wifin át) + multimédia lejásztó --- TV (Ez így kivitelezhető)
Alternatíva mindig van, csak az a kérdés, hogy van elég időd, pénzed és türelmed hozzá. Bár ez a megoldás egyáltalán nem rossz, szerintem.
- 4K felskálázás... Ezt inkább marketing dumának nevezném... Az emberek nagy többségének még mindig nincs "tisztességes lapos TV" a birtokában, nemhogy FULL HD és 4K... Hiába skáláz fel neked egy filmet 4k felbontásra, hogyha a megjelenítőd nem képes megjeleníteni a 3840 × 2160 felbontást. A véleményem az, hogy évek múlva tuti lesz olyan befutó, mint a DVD, aztán meg a FULL HD... idő kell mindenhez és pénz... Magyarországon az utóbbiból van kevesebb.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Lenne még 1 kérdésem!
Med1000x3d vagy Popcorn Hour A-400?
Pro és kontra!- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Nos, meglátszik, hogy aki ezt a dolgot "kitalálta", az sosem használt ilyen lejátszót, ugyanis soha nem volt tapasztalható ilyen probléma. (Nem tudom, hogy ezt egy FW oldotta meg-e vagy alapból sosem volt). Eléggé feltűnő jelenség lenne ez, hogy csak úgy átsiklana felette az ember. Ezért voltam kíváncsi, hogy mire alapozzák ezt az állítást.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz gaga1981 #32151 üzenetére
Egyébként én nem lövöm ki az ASUS-t. Lassan 2 éve ilyen lejátszóm van. Soha nem volt vele semmi gond. Mindent formátumot szépen kezel (kivéve a BDMV-t) az mkv-tól kezdve egészen a BD ISO/BD 3D-ig stb. Sorolhatnám. Mivel többfunkciós készülékről van szó, így elég sok mindenre lehet még használni. Akár set top box-ként is, belső merevlemezzel lehet bővíteni, de USB 2.0. /3.0. bármit rádughatsz, utp-n vagy keresztül a netre kötheted... stb. A gyártó honlapján, a tesztek alapján is mindent elolvashatsz.
Tökéletes média lejátszó nincs. Mindegyikben van/lesz valami ami miatt az ember húzgálja a száját. Egyébként az ASUS foglalkozik a termékeivel, rendszeresen adnak ki FW-t, amivel olykor olykor újabb funkciók érhetőek el...
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #32160 üzenetére
Nem értek ezzel egyet, amit írsz. Miért nem minősül ez médialejátszónak? S miért véled, hogy gyenge minősége van? Lassan 2 éve van ez a lejátszóm, soha nem volt vele semmi gond, mindent lejátszik, visz. Mielőtt lehurrogsz egy terméket, olvass utána a gyártó honlapján, hogy melyik kategóriába sorolják.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik a legjobb médialejátszó? Mindentől függetlenül várnám a véleményeket!
Én egy Asus O! Play TV PRO tulajdonosa vagyok.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Interactive Brokers társalgó
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.