Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
érdekes ez, én is dillemmában voltam, hogy az F1-re mit állítsak be, mi van ha átáll, mi van ha nem...
végül belőttem -1,5 óra + 1,5 óra ráhagyással.Nos, nem állt át magától, de mikor bementem a system menübe, és kértem egy új auto beállítást, beállította.
Mellesleg, stand by esetén honan is venné hogy mennyi a sugárzott idő a melyik csatornán?
de nem tudom, hogy ha be lett volna kapcsolva, akkor beállt volna-e, nincs leírva a könyvében.sony 680-as
-
biker
nagyúr
megírtam az első lemezt a sonyval
karácsony óta van meg, azóta csak magára rögzített -
biker
nagyúr
olvasásból ok?
a szervizben 10-15k, mert egyben cserélnek, amúgy egy átlagos kondi, ami ki szokott száradni, az 40-150Ft közt van
én is meg tudom nézni, ha elhozod, elmenni nem tudok...
85fok, 105 fok, maximális hőfok, amit elbír.
rendre tesznek 85 fokos cuccot hűtőborda közelébe, hadd száradjon ki jó hamar -
biker
nagyúr
általában "csak" a táp hal meg, ez még könnyen javítható, ha nem, akkor szinte fölösleges, mert szervizben csak panelcsere, ami tutti 10k fölött van, maszek meg hiába méregeti, úgysem talál bele semmi alkatrészt, tehát elég lutri
Szokásos a DVD játékosoknál, hogy a táp gyenge, kiszárad a kondi, és nem meg.
Kicserélni 105 fokos verzióra, és készgyárilag 85fokosat tesznek spórolásból sokszor...
-
biker
nagyúr
VPS jelet sugároznak magyarlandon?
-
-
biker
nagyúr
Egy dolgot nem találok: felirat betűméret növelése
na ilyet sehol nem lelek benne
Valaki? -
biker
nagyúr
Én is vettem egy ilyen HX680-at, és egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve.
csendes, és teszi a dolgát. -
biker
nagyúr
addig fölös erről vitatkozni, míg a legtöbb egységen a scart csatiba csak a kompozit video és sztereo hang 5 ere van bekötve, és nem több.
mert ezzel szeretnek spórolni.
tehát kezdésnek én mindíg megnézem, hogy full 21 connected, vagy sem...
ha nem, tök mindegy, mert kompozit jel jön majd rajta. -
biker
nagyúr
válasz
Don Vittorio #913 üzenetére
-
biker
nagyúr
tényleg nem létezik olyan dvd felvevő, ami vagy CD-re, vagy DVD-Audio formába tud csak hangot rögzíteni???
vagy ilyenkor cigánykodjunk? másik inputra csak hangot lökni, video signal híján, és 8órásra a minőséget, és hajrá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest