- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
siemensfun
tag
válasz
zkoos71 #12292 üzenetére
Az olegnél van egy ilyen hogy acces point beállítás. Ha jól emlékszem akkor a beállitások menűpontban az első beállítás. Itt három fajta közül tudsz választani. A harmadik lesz neked a megfelelő. (Ha jól emlékszem ilyen sorrendben van hogy Router, acces point és a harmadik ami neked kell a legalsó.)
A tűzfal beállitásokat vedd ki az asusból mert fagyni fog vele. Amúgy minden maradhat a régiben.
Ja még az asusban ad meg gateway-nek a másik router IP cimét. A másik routerből jővő kábelt csatlakoztasd a asus wan portjára és jó lesz. (Ha nem megy igy akkor az asusnál nem a wanba hanem másik portjába dugd be)Én igy használtam 1,5 évig mig nem váltottam tomatora.
bocs hogy ilyen szépen és magyarosan fogalmaztam de sietek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest