Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tobias

csendes tag

válasz -=Jam=- #1013 üzenetére

Ki milyen FTP-t használ?. Én beizzítottam a cuccban eleve benne levő stupid-ftp-t, ami a tippek-trükkök végigfutása után nem ment. Ehhez elhelyeztem egy stupid-ftpd.conf filet az /usr/local/sbin-ben, majd a post-boot file végére odatettem, hogy stupid-ftpd -f /tmp/local/sbin/stupid-ftpd.conf Ezek után flashfs save commit enable, majd reboot. Ezek után futott a stupid-ftpd.

Kérdés.
    1. Mondja meg nekem valaki, hogy mitől jobb a vsftp mint a stupid.
    2. Milyen FTP KLIENST használtok, mert FTP kliens program mint olyan úgy láttam nincs az Oleg-en. Próbáltam használni a WGET nevű progit, amivel le is tudtam tölteni NEM PASSWORDös HTTP és FTP oldalról. Jam te a passwordös töltéshez milyen programot használsz?
    3. WGET-tel megfelelően paraméterezve lehet paswwordös oldalről tölteni? Ha igen hogyan?
    Ha nem, akkor rendes FTP programot hogyan, honnan kell feltenni? Vagy van Olegen valami használható?
    4. Torrentről is kérném a véleményeteket: ctorrentet vagy valami mást? Olvastam itt a fórumban valami enhanced torrentről is. Tudna valaki arról írni valamit? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
    5. Ha ftp-zni akarsz a routeren futó ftp-szerverre az milyen sebességgel megy? Én a mhelyről ha ftp-zek, akkor a router szempontjából DL=720 kilobit/s UL=428 kilobit/s. Ti is hasonlókat tapasztaltok? Erre a kérdésre olyanok válaszát is várom, aki a gyári FW-t futtatják.
    6. Nem lenne érdemes valami real time mediumot is használatba venni? IRC vagy DC++ hub vagy valami hasonló. Én a DC++ra szavaznék. Ha ti is így gondoljátok, jelöljünk ki egy kisebb forgalmú, 0 megosztási limites magyar hub-ot és ha valaki segítégre vágyik, vagy segíteni akar, akkor ott is megtehetné...

Várom a válaszaitokat

Köszönettel
    Tóbiás

Új hozzászólás Aktív témák