Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
gliskard #134 üzenetére
Nem hiszem, hogy buborékból beszélnék. Legtöbbször - itt is - pont amellett próbálok érvelni, hogy mi lehet az átlagigény. Itt is leírtam a reagált hsz-ben, hogy nem reprezentatív az én hozzáállásom és a ph kör.
A tök átlagusereknél viszont a hozzá nem értés nem csak azt erősíti amit írsz: nem tudja, nem is akarja mitől és hogyan működik és ezért bármi jó neki. Az jó ami a legegyszerűbben működik. Most akkor vásároltass a postással egy tök más rendszert mint amit használt. Integrálja az IOS telefonját a Win-es PC-jével. Elveszik a korábbi egyszerűség amikor úgy-ahogy ez "just works" volt. Szóval ez nem csak az egyik irányba működik, hogy akkor bármi jöhet.
Etőtl függően végig azt írtam, hogy ez életképes alternatíva és ha a fő paraméterekben nincs óriási különbség a platformok között (ill. ha van is, bármelyik magasan átviszi a user igényeket) akkor megérkeztünk. És én a problémázókkal szemben így is látom alapvetően.
(Erre volt példa, hogy én, ph-s, messze nem átlaguser és átlagelvárásokkal, hanem spec igényekkel is használhatónak látom. Akkor az átlagnak miért ne lenne az...?)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Forradalom vagy csak epizódszerep? Közel egy hetet használtuk az ASUS új notebookját, hogy választ kapjunk a kérdésre.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest