Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
langerius
csendes tag
-
Corsa02
őstag
-
Bajgunar
senior tag
válasz
hmatyas #10024 üzenetére
Tehát azt mondod fat32-n menne? Én ntfs-re formáztam. Ez lehet a baja? Bedugtam, restartoltam, telepítettem mindent. Hiába nyomom dm-t, nem indul el a torrent.... Pc-n egyből hasít. BR-eket szedek le néha egy egy filmet. Van, hogy hetekig semmit. Tehát akkora letöltő fan se vagyok. Ha van kis időm, benyomom gépet, akkor is játszok kicsit. Hunt showdown vagy roe. Most addig ha megy seed, nem nagyon megy le csak pár óra... De itthagynám router-en, mennyivel jobb lenne.
Aztán meg ki se húzni. Mert látnám egyből pc-n is, tv-n is. Azt hogy? Próbáltam kábelen és wifin keresztül is, hátha az a baja, h wifi. De neem. Nem látja itt semmi... Se samsung tv, se lg...
Mi az az nvram törlés?
Majd rákeresek....
Jézusom... Nah nekem ez már kínai ..... Ok, anno tanultam cisco router felkonfigurálását. Fel is adtam az egészet... Hát örülök, hogy azóta elfelejtettem. Ez ahhoz képest már óhéber. El se kezdem megoldani.
Valami paraszti ésszel felfogható pár kattintgatásból beállítható megoldás nincs? Mert ez így nem kerek... Akkor leírhatnák mindenhol, ahol hírdetik, árulják, hogy mezei user ne is számítson rá, hogy menni fog, mert a beállításához programozói szintű tudás, bizonyítvány szükséges. (csak ezt nem közlik veled... Csak eladják a cuccukat. De még csak ilyen leírást, kézikönyvet se mellékelnek, hogy hogy s mint...) -
törölt tag
válasz
hmatyas #9879 üzenetére
Közben valamennyire megoldódott, túlmelegedtek az eszközök, viszont úgy tűnik a végét járja mindkét NAS.
Másik kérdés: nézegettem az AICloud mentést, de nem látok semmilyen opciót arra, hogy mondjuk a mobil galériámat szinkronizálja a bedugott USB drivera.
A pendriveot / routert sem látom a Network résznél, hogy elérjem a tartalmat. Mit hagytam ki itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest