Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy TP-Link 4300 volt az első kiszemelt. Aztán néztem a 4900-ast. Utána a Netgear WNDR4500 volt a jelölt, végül - nem utolsó sorban ezen topik és a Smallnetbuilder írásai alapján - az Asus RT-N66U mellett döntöttem. Hétfőn érkezik a kicsike egy hozzávaló adapterrel együtt (USB-N66).
Végigfutottam a topikot. Nekem nem lesznek speciális igényeim, gyári firmware is elég rá. Csak annyi a vágyam, hogy két külön dedikált hálózatot alakítsak ki, egy 5 GHz-est az asztali gép és a router között (NAS gyors elérése céljából, az ugyanis vezetéken lóg a routeren), és egy 2,4 GHz-eset minden más kütyünek. A 2,4 GHz-es wifi legyen nagy hatótávolságú, mivel nagy a ház. És végül, ne kelljen hozzányúlni, csak menjen, csak menjen, csak menjen.
Fateréknak vettem, nem akarom hegeszteni naponta, pláne, hogy 35 km-re laknak tőlem. Egyetlen egyszer volt Asus routerem az Asus WL-500g képviseletében, még a régebbi verzió, az sok éven át hűségesen szolgált. Remélem ez sem okoz majd csalódást!
Nézegettem még az N56-ot is, de szegény annyira csúnya! Meg a wifije se olyan cool, mint ennek. Legalábbis a tesztek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest