- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
A probléma nálam is fenn áll, szintén AX92U, FW frissítés után.
Beállítás módosítás nem történt a routeren, szimplán csak frissült. Míg az előző FW-en iPhon-ról speedtestet indítva wifi-n, 500 UPC/Voda nettel, 400 Mbps értékek voltak folyamatosan, de 350 alá nem nagyon ment.
Most, hogy frissítettem, mindent ua. úgy használva, beállításokat nem piszkálva, wifin alig mérek 35-44 Mbps sebességet! Mindegy melyik eszközzel mérem amúgy.Mit nem csinálok jól?
Vissza lehet állítani az előző FW-t? Mert azzal atom stabil volt eddig minden.QoS alapból kikapcsolva, nem használom.
AiProtection-hálózatvédelem bekapcsolva.
Forgalomelemző bekapcsolva.Ezek az előző FW-vel is így voltak beállítva, akkor működött, most lassú.
-
én is frissítettem. én nem használom ezeket az extra dolgokat és minden olyan mint szokott. most mértem 1et és 890/21 lett a speedtest. gondolom sokan itthon ülnek a faluban és netflixeznek. kislányom is éppen a netflixet nézi. az ünnepek alatt volt, hogy 150mbps volt a max letöltés
egyébként 1000/50-es csomagom lenne.
-
Megfejtettem, hogy mitől hülyül meg az AX92U.
Kapott egy NVRAM törlést és elkezdtem mindent egyesével beállítani, majd a minden változtatás után tesztelni.
Amikor az AX58U roteremet hozzáadom AiMesh node-ként, onnantól kezdve jelentkezik a kliensek nem letilthatósága, meg a PPPOE kapcsolat nem megszakítása. Ahogy törlöm az AiMesh node-ot, akkor minden megjavul. -
Illetve még azt is meg tudnád nézni, hogyha egy klienstől megvonod az internet hozzáférést, akkor valóban megszünteti-e az internet elérést? Én hiába kapcsolom ki a 384.9177-es fw-vel.
Egy darabig működött, aztán ahogy állítottam be a dolgokat a port forwarding beállítása után hülyült meg ez a funkció. De lehet, hogy nincs összefüggés. -
Köszi a választ
Nálam sajnos jött a "szokásos" bug (AC68U-nál is jártam egyszer így fw frissítés után). Proci 100%-on és csak 500-at tudott kipréselni magából. Pedig megcsináltam a resetet és nulláról beállítást, ahogy az ASUS honlapján is olvasható az utolsó firmware-nél.
Visszatettem az egyel előzőt és 1 napja nincs vele gond. Kopp-kopp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest