Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
banhammer #61 üzenetére
Pendrivom nincsen sajna de akkor majd kérek egyet kölcsönbe. thx!
Fellapozod, megkeresed a 2-2 oldalt, ott a 2.1.2-es bejegyzést és ott nagyon érthetően angolul le van írva az amit most én feleslegesen beírtam, mert voltál olyan lusta és nem olvastad el a gépkönyvet, helyette inkább a fórumra írsz, hogy hogyan kell frissíteni a BIOS-t.
Nem nagyon szoktam olvasgatni a gépkönyvet, mert sajna nem tudok angolul
Ezt eddig az életem során nem éreztem nagy hátránynak, de most már belátom, hogy igen is az, mert neked ezért arra a hsz-emre el kellett pazarolnod kb 1 percet az életedből. Jövőhéten azonnal beiratkozok egy angol tanfolyamra nehogy még egyszer előforduljon hasonló eset mert azt nem birnám ki !
..és inkább írok a fórumra mert célszerűbb minthogy holmi gépkönyvek után kutakodjak, de ne aggódj mert többet nem fogok tőled kérdezni semmit, nehogy koptatnod keljen már a billentyűzeted. Üdv! písz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest