- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0bi
tag
Senki nem tud semmit mondani?
-
banhammer
veterán
Mikori BIOS van a gépen?
Lehet az új BIOS-ban az a jelenség javítva van.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Locsi
senior tag
Régen az Asus lapok egyik tulajdonsága volt, hogy teljes áramtalanítás után így indultak. Az előző P5Qpro lapom is azt csinálta, hogy elindult, felpörögtek a ventilátorok, majd megállt, majd újra elindult és onnan kezdve már boot, stb... stb... Szóval nem feltétlenül hibajelenség.
-
banhammer
veterán
Új BIOS jött ki.
A verzió száma 3802.Az újdonságok benne:
1.Improve system stability.
2.Improve memory compatibility.
3.Support new CPUs.Kicsit átvariálták a BIOS-ban az egyes opciók helyét.
Pár dolog almenübe került át.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bordoi
őstag
Uraim van aki külön videó kártya nélkül használja ezt a lapot vagy hasonlót amiben GPU boost van?
Mondjuk i3-2100 vagy G840/50/60 procival?
Lehet finoman húzni a GPU-t? Kompromisszumokkal mondjuk COD4 játszható?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
-
Bordoi
őstag
Bizonytalan vagyok. Úgy okoskodtam, hogy talán kiválthatom vele az ATI 5670-et. Tudom, hogy közel sem hozhatja azt a szintet, de nem is vagyok akkora gémer. Viszont ha kevesebbet enne a gépem, az nem ártana.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz banhammer #110 üzenetére
Köszönöm.
Átrágom a dolgot. Még az is lehet, hogy marad az 5670 és valami olcsóbb lap+proci kombó.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
banhammer
veterán
Az alaplap megkapta a Windows 8 Ready besorolást!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Locsi
senior tag
Ismét egy új bios. [link]
-
banhammer
veterán
Tudom, hogy kijött.
Még a megjelenés napján felraktam.
Nem vettem észre semmi extrát a BIOS-ban.P8H67-M PRO BIOS 3806
1.Improve system stability.
2.Enhance compatibility with some USB devices.
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-usCsak a szokásos stabilitás növelés, semmi extra.
-
banhammer
veterán
Kijött az Intel Rapid Storage Technology legújabb WHQL verziója (v11.6.0.1030).
Innen lehet leszedni.Szerintem erősen ajánlott feltenni a legújabb verziót.
-
biker
nagyúr
Lassan megkattanok kollégám gépével, eleinte röhögtem, de már idegesítő, és nem értjük mi a hiba
(új biost kap hamarosan emiatt)
Asus V8-P8H67-E barebone+lap
2x4GB ram, sata hdd + Asus sata dvd, core i7 2600k procimár 8.-ik oprendszer van rajta, és pár nap, max pár hét, és hozza vissza, hogy lassú
Win7 3x, minden alkalommal a jelenség: eleinte mint állat, pörög, utána elkezdi azt, hogy boot után pár perccel lemgey zombizni. pl file browser, ablak feljön, aztán XP szégyenítő lassúsággal megy a zöld csík végig, a gép SEMMIT nem csinál, 8 proci 0%-on, ram 1GB foglalt, adat nem folyik a sata hdd-ről. 3 perc múlva az összes addigi kattogásunk megtörténik, megint áll.
ubuntu 12.04 2x, elviszi, megy mint álom, 3 nap múlva hozza vissza, nem indul a szoftverközpont, telepíteni semmit nem lehet, most pl az ubuntu sem indul el, hibára fut
most már kész vagyok.
Ha HW hiba lenne, mitől lenne jó telepítéstől 2-3 napig, és mi történik minden rendszerével?Any idea??
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
banhammer
veterán
-
biker
nagyúr
válasz banhammer #117 üzenetére
Csak azt nem értem, ha HW hiba lenne, mitől menne X napig jól?
Feltolok rá egy új biost, aztán nyomatom 24 órán át a memtestet, meglátjuk, de a ramokat is a kompatibility listából választotam neki
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
banhammer
veterán
Lehet valamelyik kondenzátor melegszik túl, esetleg "telítődik".
Nem egyszer fordult elő már velem, hogy régen a CRT monitoros időkben beszart a monitorom, elvittem a szervízbe állt a sarokban két hétig, felrakták a tesztpadra és semmi baja se volt.
Szerintem ez ugyan olyan misztikus hibajelenség, mint a sípoló, ciripelő alaplap.
Én a helyedben megpróbálnám garanciáztatni, mint szenvedni vele.
100%, hogy nem százas az alaplap ha állandóan előjön a probléma.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
biker
nagyúr
válasz banhammer #119 üzenetére
Ja, a legfrisseb, ubuntu, 2 napos telepítés: előbb nem bootolt, csak hibaüzi sorozat, most bebootol, de 5-6 perc alatt, és ahogy az egérhez ér, feljön a jelszó kérő ablak Behalok
Szerintem is lesz egy köröm a nagykerbeElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Toby888
senior tag
Üdv.Én ezt az alaplapot szeretném használni :Asus P8H67-M EVO R3.0
egy : Core i5-3570K (3.4G,L3:6M,iGPU,4C,77W,rev.E1) procival
szerintetek ?? -
Toby888
senior tag
jóó kihalt a topik
-
banhammer
veterán
Kijött a legújabb BIOS, a verziószáma 3902.
Újdonságok benne:
1.Fix sometimes can't recognize Card Reader KAWAU-C235 issue.
2.Fixed onboard & add-on VGA card compatibility issue.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Kijött a legújabb BIOS, a verziószáma 3904.
Újdonságok benne:
1 Enhance compatibility with some PCIE device.
2.Revise help string in BIOS.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Toby888
senior tag
sajnos lecserélem
-
papaz222
újonc
Erdeklodnek a felol, hogy tudom e overclocl-olni a 2500k processzoromat egy P8-H67-M alaplapon. A hangsuly azon van, hogy nem Pro az alaplap.
Üdv. Marci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest