Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
memoriak by spd?ugy sem megy? nalam ha manualon van akkor se kep se hang... 370 koruli fsb felett!
Jah a Geil ramjaim 4-en nem mennek 400-as fsb mellett szinkronban, 370 fsb korul ha manualba rakom nem indul, aztan reset es szokasos overclocking/ overvoltage duma:S
de amugy mennek benne a geil ramok asszinkronban 800-oncl4-en 2.1 V-vel siman ment, ha majd lesz időm kicsit megnyúzogatom
533-as ramokkal dolgozol?!
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
A bioszban a Power opcional kikapcsoltal mindent? Ha nem, akkor kapcsold ki mindent! A chipset-nel a Hyperpath 3 alatti DRAM Th... kikapcsolni.
Most jon a java! FSB-t rakd 400-ra, procinak 1.4625V, FSB Termination Voltage: 1.4V, MCH:1.55V, PCI-e fr...: 101, PCI Clock Sync...: 33.33Mhz, memoriat 4:3-ba! Probald ki! Mennie kell!Ez a 6400-ra vonatkozik! Az kozelebb all az enyemhez, valszeg jobban bejonnek a beallitasok is!
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
xarax nalam az orthos önmagaban kutyafüle...nyomass be melle egy prime-t vagy everest 2006 stabilitas tesztjet, nah az mar egyből felfőzi a gépet ha van valami
magonkent 80 C korul nekem a sapka 64C szal ez mar nalam hater ennel van amikor instabil most olyan 70 C korul van max magonkent.
fori akkor mar ebben a biosban lehet allitani a szorzót lefelé vagy ez csak a 6800 xe-nel van?
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Csak a progi nélkül nem lehet access-pointot csinálni, vagy csak én vagyok béna hozzá. Az a fő baj, hogy nem csak automatikus indításnál áll le hibaüzivel, hanem mindig, ha el akarom indítani, de gondolom ez egyértelmű. Csatlakozni nekem is sikerült, de ahoz a progit/drivert fel sem kell rakni, elég a winfos-féle wireless driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Tasker
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest