Új hozzászólás Aktív témák
-
echo001
aktív tag
válasz
eladohardver #401 üzenetére
hi
en 1781 mhz-ig jutottam de ott stable a gep 1800 nem akarodzott osszejonni lehet hogy tobb feszko kellene memonak igaz en az nb voltaget is 1.3 ra kellett tennem mert nem indult ujra a gep csak bekapcsolaskor mentcpu 4005 fsb 445 ddr3 1781 clk 8 on clk 7 en nem megy hibazik a memtest gondolom 2 gb modul ketoldalas tobbet eszik.
mem 1.9 volt.
2.0 an nem probaltam.
kb ennyi kosz megegyszer a segitseget.
boldod ujevet -
echo001
aktív tag
válasz
eladohardver #399 üzenetére
koszonom a kimerito segitsedet !
holnapra itt vannak a csx diablok
ez lenne az :
[link]ugy nezem egyrol beszelunk az idoziteseket lenezem a keprol amit feldobtal 1800 on megy clk 7 el boldog leszek
feszkot mennyit lehet neki adni ?
1.9 et irnak gyarilag mennyit bir el 2.0 vagy 2.1innet jon :
[link]megegyszer kosz a segitseget.
ra se kellett fizetnem draga volt a geilmilyen lappal sikerult ezt a frekit kicsikarni a memokbol ?
nem gyenge -
echo001
aktív tag
válasz
eladohardver #396 üzenetére
kosz az infot
a felrertesek elkerulese vegett en 2x2 vel szeretnem te is igy ertetted nem 2x1 ugye ?
bocs szajbaragos stilusert de nem akarnek melle nyulni.
koszi
pontos linket tudnal kuldeni az altalad ajanlott memokrol ?
udv -
-
Szatesz
őstag
válasz
eladohardver #375 üzenetére
hnm hát igy én sem értem.....Mert nem egy ismerösömnek intéztem többek között magamnak is ramot p5q3 deluxe lapba...És sose volt gond ezért gondoltam hogy itt segitek...Esetleg valami normalisabb rammal pl..G.skill, Cellshock,Corsair Dominatorral probaljatok meg..Vagy CSX Diablo GTSvagy GTR csippessel mennie kell a Kingmaxot sajna nem ismerem...Mert nem mind1 az sem milyen SPD van a ramba beleirva..
-
Szatesz
őstag
válasz
eladohardver #373 üzenetére
Igy van ezért mondtam hogy az a kingmax ram hibája mert nem véletlen van ráirva 1333...Nem egy nagy tuningpáldány! De hidd el egy 1600cl7 es GTS csippes ram megy 1800cl7 et is 24/7 re...
-
Szatesz
őstag
válasz
eladohardver #371 üzenetére
Hát igen szerintem a ramok ilyen gyengék.....
-
Szatesz
őstag
válasz
eladohardver #369 üzenetére
Akkor ott más gondvan vagy a kingmax
Ha visszaolvasol a topik elejéhez ott irjak tobben is hogy milyen ramokkal ment nekik jol...ÉS ugyvan ahogy irtam GTR ,GTS....
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #358 üzenetére
Mikor kibontottam a lapot... lepatt a műanyag porvédő észrevettem, hogy nem ugyanolyan a socket mint az előző giga lapban, vagy előző asus-ban... Szóval úgy tünt mintha vagy nem lenne ott az 1 ik láb, vagy mintha lelenne lapulva.... Kérdés: Nálatok a zacskó levolt ragasztva v sem? Másnál is ilyen a socket, vagy csak nálam? Mert nekem előző asus lapnál levolt ragasztva a zacsesz....
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #355 üzenetére
és a nb volt is naon sok volt....
megy szépen 1.38-on is.Meglepő.
-
Skyfish
tag
válasz
eladohardver #353 üzenetére
Az a CPU Voltage megy 24/7-ben?
-
Skyfish
tag
válasz
eladohardver #351 üzenetére
Nagyon szép
!
-
Skyfish
tag
válasz
eladohardver #349 üzenetére
Az nb se maradjon ki a fesz.emelésből...
-
Skyfish
tag
válasz
eladohardver #344 üzenetére
Szia!
1611-es a legfrisebb,de amint látom a memóriakezelésen nem variáltak a 1609-hez képest...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest