Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutusz10
csendes tag
Valaki hozzáértő szerint a 4*512 MB vs. 2*1 GB ramkezelés között van- e különbség, és ha igen akkor mi? Magyarul 2*512-m van, bővíteni szeretnék, melyik irányba érdemes és miért elmenni?
Üdv -
Brutusz10
csendes tag
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni a következőben?
A P5N32-E SLI lapom SupremeFX hangkarijával van valami gondom, vagy csak béna vagyok a beállításnál. A lényeg, hogy minden müxik, csak a ház frontoldalához csatlakozó headset mikrofonja nem. A hátsó csatin megy a mikrofon, csak elöl nem, a fejhallgatón meg átjön a hang az 5.1-el egyidőben. A ház gyári front audió csatija csatlakoztatva. Van- e valakinek valami tapasztalata ?
Előre is köszi és Üdv -
Brutusz10
csendes tag
Köszi a segítőkészséget, félek, hogy így van, átolvastam a User's guide-t, de nem találok erre vonatkozó utalást. Egyedüli infóm a gép indításakor megjelenő utasítás, mely arra szólít, hogy helyezzem át a kártyát az 1-es slot-ba, mivel nem használok dupla VGA-t SLI-ben. Az egyik hűtőbordát le kellet szednem. Ezek szerint az új VGA vásárlásnál figyelnem kell, hogy ne legyen ott semmi a nyák felett? Ez azért durva. Ha lenne valami tipp még nagyon megköszönném és üdv.
-
Brutusz10
csendes tag
Sziasztok!
P5N32-E SLI-m van és mivel több helyen is jókat hallottam, olvastam a GEIL ramokról, így PC6400 ultra dual channel kitet vettem és nagyon perfect annak ellenére, hogy nincs benne a z ajánlott ramok között.
De igazából nekem egy kis segítség kellene valakitől! Most raktam össze a gépet, és a VGA kártyát csak az 1-es PCI-E slotba fogadja el. Azonban pont felette van az audio kártya, és így ütközik a VGA passzív hűtőborda az audio kondijaival. A BIOS-ban nem találtam meg az átállítási lehetőséget. Kérem, ha van valakinek tippje, javaslata ossza meg velem. Előre is köszönöm és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest