Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
#1054 hsz, 2. fele: Bár nálam furin működik a tuning a lappal.
Ha kézzel állítom a frekiket, akkor 299FSB-ig tudok eljutni, felette akármit állítok nem indul a rendszer.
Viszont a beállított OC profilokkal 345FSB-ig is elmegy /sajnos ez a legnagyobb, így tovább nem jutottam/
Ja és én egy E6300-al használom. -
törölt tag
-
robyeger
addikt
Igen. A 1503-al nem működik az Enhanced SpeedStep Technology (EIST) szorzóvisszavét, BIOSban ugyan ki lehet választani a ''minimum speed''-et az EIST-re, de a procim szorzója 16-on maradt.
Majd megírom nekik. Amúgy semmi újabb menüpontot vagy opciót nem vettem észre a BIOSban.
Maradok a 1207-nél, az remekül működik 12x szorzóval is.
Még mindig azt vallom az ASUS a legjobb, persze ők sem a 100% tökéletesség. -
kooc
tag
Ez csak azért érdekes, mert én az enyémet mindenféle ''C'' jelzés nélkül vettem, csak a verzió számot néztem meg (2.x). Tehát ez a ''C'' inkább a boltok és a nagykerek jelzése a vásárló felé, hogy ez a lap ''Core2Duo Ready'', nem az Asus hivatalos jelzése. Remélem jól tudom.
-
kooc
tag
Szia.
Még nem teszteltem ki teljesen a végét.
Per pillanat 333Mhz kap a proci, szinkronban a ramokkal (sajnos nem nagyon birják a ramjaim). De úgytünik a procinak ez meg sem kottyan. A voltot áttettem auto-ról 1,4-re, ennél kisebbet nem enged.Még egy kis húzást tervezek, tudom hogy a ramok kb. 700Mhz-ig birják, remélem a lap is birni fogja.Az adataimnál a konfignál mindig beirom az aktuális stabil értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest