Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
Nah kihalt a topik?Vagy az i7 tört fel
-
Hunyus
senior tag
Hát ez így érdekes,fene tudja mi lehet a baja.Ha csipogás lenne akkor még lehetne mire következtetni,de így passz.Amúgy apám is ugyan így járt,neki se volt se kép se hang.Próbálkozott mindennel de semmi.Már majdnem vett másik alaplapot.De 1szer csak elindult neki,de értelmes magyarázat nincs rá hogy mitől indult el,szóval csak próbálkozz,főlleg ha már 2× elindult,akkor menni kéne neki.Sajnos nincs más ötletem.Mozgass át mindent,tegyél bele csak 1ramot,vedd ki a vgat tedd vissza,mozgas át mindent,elem ki-be stb.
-
Hunyus
senior tag
Ha össze tetted a rendszert,kapcsold le a tápot,vedd ki a bios elemet,nyomd meg 1-2szer a házon a power gombot,majd tedd vissza az elemet kapcsold be a tápot és így el kell neki indulni.Ha így se akkor nagy baj van
.Lehet pci slot szar az alaplapon bár 3ból 1se jó
,vagy a táp kevés neki,vagy a vga szar.Ha nem indul el bios elem ceremónia után se,akkor próbáld meg kiszűrni mi lehet a hibás,tegyél a lapba másik vgat,vidd el 1ik haverodhoz a vgat stb.Hírtelen más nem jut az eszembe
Jah és amikor be kapcsolod a gépet,csipogás van,ha igen mennyi kicsi rövid?
-
Hunyus
senior tag
Szia ahogy húzod fel a procit úgyis megy fel vele a ram is.Sztem 3ghz-3.2ghz ha felteszed bőven elég 8×400-ra teszed az fsb-t akkor kapod meg a 3.2ghz,próbáld meg 1.3v feszel,majd futtasd pl a prime95 min félóráig,és ha stabil,akkor mehetsz mindig lejebb a feszel apránként.Nem akkor tuningos a proci ha felrántod plusz 50%-al,hanem hogy egy bizonyos órajelen,mennyi az a minimum fesz amivel stabil is.De ha tuningolni szeretnél,akkor másik topikba tedd fel a kérdésed,ott a kérdéseidre előbb választ kapsz.
-
Hunyus
senior tag
Nekem is Asus P5E3 lapom van,megvagyok vele elégedve teljesen.Esetleg valakinek nincs hozzá hátlapja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest