- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireball7400
tag
Igazából úgy mondanám félig zártan.A ház mellé van téve az oldallap hagyva egy kis rést.Sajnos az északi és déli híd nálam is elég forró fejű.Bizonyos szinten befolyásoló lehet hőmérséklet szempontjából a procira tekintve.Megoldásként zalman thermaltake hűtői jöhetnek szóba chipsetre,vagy rackventi
.Alaplapra milyen hőmérsékletet ír?
-
fireball7400
tag
Szerintem nézd meg azt a hűtőt hogy jól fekszik-e fel a procin.Pasztázással ne sprórolj.Nekem lényegében ugyanez a konfig lap proci tekintetében.Most hogy a szobába egy kicsit jobban be van fűtve 42-43 fok alapból amúgy 39.Terhelve 53-54 fok.Hozzáteszem az összes venti silent módban megy.Használtam már 4.5ghz-en is és nem főtt le.A prescott melegszik de azért nem ennyire
Túlzásba ne essünk.
-
VIC20
őstag
Hát, úgy tudom, hogy telepítéskor floppin kell beadagolni neki a sata-vezérlőt, különben nem megy fel a windows.
Vagy: ha jól emlékszem, valaki felvetette, hogy a biosban be lehet állítani, hogy egyszerű IDE-ként lássa a vinyót, aztán amikor már feltelepült, akkor felteszed CS-ről a vezérlőt és csak utána állítod vissza ACHI-re. Így megúszható a floppizás, ami előnyös (főleg ha nincs is már floppimeghajtód). -
Core2duo6600
veterán
menj be a services be, ahol látod, hogy milyen szolgáltatások vannak, nem a taskmanagerre gondoltam
és állitsd be neki, hogy ne csináljon semmi hibát, a régi gépemen az xp szivatott ezzel, miutan beállítottam, nem volt semmi hibauzenet, és a stabilitással sem volt gond, nem tuodm, hogy miért adta ki, nem értettem -
-
Foglalt név
addikt
-
Ha a ház USB-jének a különálló kis érintkezője rá van dugva az alaplapra, húzd le! Nekem akkor csinálta ezt a csak ventillátoros felpörgést. Amúgy meg, ha memóriahiba van és úgy frissítetted a BIOS-t, hát attól már sok jót ne várj... egyébként én használtam 667-es Samsung RAMmal és kezelte simán.
Vagy a procival van baja, akkor meg le kéne szedned a legújabb BIOS-t és azt felrakatni vele. Igazából a legújabb BIOS így se úgy se árt, mert javítja a memória kompatibilitást meg az optikai meghajtókét is meg még ezt-azt.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest