Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Monitor hiba topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvlas
csendes tag
Hello. Nemrég vettem egy p5b alaplapot és nem nagyon láttam ilyen hozzászólást úgyhog írok. Nekem minőségi hangfalakra van kötve az alaplapi hangkártya, de nagyon zajos, valami zavarja. Pl ha a winyó tölt az hallatszik a hangon, vagy ha töltök, az adatfolyam áthallatszik, vagy ha a képernyőn mozgatok egy ablakot akkor is. Szóval valami sisregés mindig hallatszik, nem is olyan halkan. Ja, és a legújabb driverrel beakad a hang és szaggat. Rohadt idegesítő... Más is tapasztalta?
Más, az alaplapi hálókártya valamiért nagyon gyakran bontja a kapcsolatot...
Mi a fene lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% számlával! MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi DDR5 Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest