Aktív témák
-
Angel82
csendes tag
3dMark05-ben 3478 pont lett.
-
Angel82
csendes tag
Nos a 3dmark05 valamiért a második teszt után leáll. Holnap majd megpróbálom mégegyszer.
-
Angel82
csendes tag
No kérem szépen, a6ja 3dmark2006-ban 1826 pontot ért el (SM2.0 Score: 637, HDR/SM3.0 Score: 710, CPU Score: 1401).
-
Angel82
csendes tag
Ja igen, hangzás. Gyanúm beigazolódott, hd audio ide vagy oda, kalap szar az egész. Nem tudom honnan vették az értékeket, amik a tesztekben szerepelnek, de a hangzása nagyon merev, mint írtátok helyesen a mélyek teljesen hiányoznak, énekhang mint sokol. Asszem beszerzek egy audigy 2 pcmcia kártyát, ma volt szerencsém kipróbálni a notiban és ég és föld. Azért tegyük hozzá, hogy nem biztos, hogy az én véleményem mérvadó, mert én elég háklis vagyok erre. -
Angel82
csendes tag
válasz
jani0625 #2103 üzenetére
Várom a kérdéseket, mire vagyok kíváncsiak! Matshita DVD-RAM UJ-841S típusú író van benne, eddig egy traxdata rwt írtam vele hibátlanul. Most töltöm le a 3dmark 2006-ot, ha lejött, írom az eredményt! Egyébként összességében nagyon gyorsnak találom a gépet, az lcd gyönyörű főleg egy nagy felbontású háttérképpel nézve. A space-el van egy olyan apró bajom, hogy ha a jobb szélén nyomom, akkor nem mindig megy. Gondolom ugyanez a bill van a tietekben is. WLAN erősebb, mint egy linksys pci-os kártya. Otthon a szokott helyen talált egy újabb routert amit a linksys sose látott és ennek tudatában sem bírtam rávenni. A Powergeart ti használjátok? Esetleg helyette vmi? Csinál néha érdekes dolgokat. -
Angel82
csendes tag
válasz
sghc_toma #2099 üzenetére
Deee, azért a boot megvolt, de csak kicsit körbenézegettem. Ami érdekes volt számomra reinstall során, hogy miután pqmagic-kel töröltem a partíciókat és újracsináltam mindent, ráraktam a hun windowst és első indításnál bejött a windowsos bootmenü, hogy melyik oprendszert akarom indítani... érdekes...
Holnap nfs mw-t felrakom próbának. Van neki vmi timedemója, vagy ilyesmi? Csak hogy valami értéket tudjak mondani. A wide screen nagyon tetszik nekem, de jól gondolom, hogy a játékok nem ismerik ezeket a felbontásokat? -
Angel82
csendes tag
Minden ok! A realtek driver volt a ludas, leszedtem, visszaraktam és egyből minden gömbölyű lett.
-
Angel82
csendes tag
No megjött az a6ja notim végre, újabb hála a mediafrostnak.
Gyönyörű, gyors, nagyon király minden! A germán wint rekordsebességgel utáltam le róla és már rajta van minden. Egyetlen gondom van eddig vele. A mikrofon nem akar működni. Valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? Hangbeállításoknál úgy néz ki, hogy csak a hangbemenet látja a mikrot nem. -
Angel82
csendes tag
Tud valaki esetleg notihoz autós töltőről? Nem igazán találok sehol, pedig kéne majd.
-
Angel82
csendes tag
Már meg is rendeltem, mert vészesen elkezdett fogyni a darabszám. Remélem sietnek...
-
Angel82
csendes tag
Hi all!
Ha valakit érint esetleg, ma megjöttek a mediafrosthoz az a6ja notik, van belőle 44 db (illetve 43, ha a holnapi rendelésemet beleszámoljuk)))). Majd jöhet a kívánságlista tesztekről!
-
Angel82
csendes tag
Köszi a válaszokat! GLS-nél van valamilyen nyomonkövetés? Értem ezt úgy hogy lehet tudni, hogy nagyjából mikor jön (hétfő délelőtt pontossággal), vagy nem nagyon?
Másik kérdésem a6va tulajoknak: Milyen a beépített audio (elég igényes vagyok erre)? Egyáltalán hány csatornás? Ez nem derül ki az asus honlapjáról.
Tudom, hogy csak xp jön hozzá! Táskával kicsit meg vagyok lőve mert a gép mérete eléggé eltér a táskákétól. Kinek mi jött be? -
Angel82
csendes tag
válasz
jani0625 #1706 üzenetére
Ez így egészen európainak hangzik. Néha már kezdem azt hinni, hogy megérkeztünk oda, ahol eddig is voltunk. A múltkor párizsból rendeltem, ott is ugyanez a rendszer és dhl kihozta 23 óra alatt kaputól kapuig (netes nyomonkövetés, nagyon állat).
Tényleg, melyik cég szállítja? A honlapon 3 is van. -
Angel82
csendes tag
válasz
jani0625 #1704 üzenetére
Én is nagyon hajlok a j-sre. Valószínűleg a mediafrost-tól, olvastam többen is innen rendelték már és olvastam több helyen is, hogy nagyon megbízhatóak, ráadásul náluk a legolcsóbb némethonban. Aki rendelt már tőlük, esetleg leírná a pontos menetét a dolognak, biztos többen kívácsiak lennének rá. Megrendelés fizetés, szállítás, mire kell figyelni, stb... -
Angel82
csendes tag
válasz
jakobkacsa #1701 üzenetére
Bocsánat a félreértésért, mindkettő német cégtől lenne, de ott sincs még fizikailag a6ja. Az árkülönbséget kiszámoltam, direkt nem euroban írtam. Amúgy a6va- 026 - 1276,90 euro, a6ja 1408 euro.
Szóval sztetek megéri inkább a nagyobbat venni, ha már lehet majd kapni. -
Angel82
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy kérdésem lenne. Most állok gépvásárlás előtt és vacilálok két típus között. Az egyik A6VA-Q026H (Centrino 1.86 GHz, 100 GB, 1024 MB DDR2 Ram, DL, X 700 128 MB), a másik A6JA-Q001H (Centorino T2300, 1,66GHz, 80 GB, 1024 MB DDR Ram, DL, X1600 256 MB, DVI).
Igazából a vga egyértelmű, hogy mennyivel jobb, a prociról nem találtam sokmindent a fenti összehasonlítóson kívül. Mennyivel lehet lassabb/gyorsabb a dualos? Ugyan csak 1,66 GHz, de 667 a buszsebesség és dualos, szemben az 1,86 GHz 533 MHz-el. Szerintetek?
Ja igen, a vinyó az a6ja-ban elvileg 5400-as, a a6va-ban nem, de erről nincs pontos info.
Várom a véleményeket! Amúgy árban a kettő között 33 eFt a különbség.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged